(Persbericht) In het dagelijks leven staan we er niet bij stil hoeveel invloed onze gedachten, gevoelens en intenties op ons leven hebben. Misschien is de tijd rijp om daar bij stil te staan? (www.zi-on.nl)
coaches ;
Guy Barringtin - Margit van Harten - Caroline Schaay - Anja Veenma - Mandy Selina ronda - Hilde Jasmina Kingma - Walter Spangenberg

ZI-ON biedt u een unieke workshopvakantie aan in het landhuis Le Roc Foucaud, dat is gevestigd op het bosrijke landgoed in het Noorden van Auvergne (Midden Frankrijk). Onze coaches verzorgen dagelijks inspirerende workshops gericht op het thema ´Je eigen tijd creëren‘˜.

Natuurlijk bent u vrij om te kiezen welke workshop(s) u wilt volgen of dat u een dagje vrij neemt om te genieten van alles dat de geweldige plek te bieden heeft. Zo zijn er diverse krachtplaatsen op het domein aanwezig en is er zelfs een meditatie-eiland voor het ultieme onthaasten! De plek is verder ideaal voor kinderen. Coach Mandy ontfermt zich tijdens de workshop over uw kroost zodat ook zij een onvergetelijke tijd zullen hebben.

ZI-ON is een afkorting voor ; zijn en ontspannen, zien en ontmoeten, zin om te ontdekken ziel om te ontwikkelen zingeving onderweg

Voor meer informatie of aanmelden ga naar www.zi-on.nl