(Persbericht) Son, 26 mei 2011: Ook het MKB gaat mee met de ontwikkelingen in de markt, stilstand is immers achteruitgang. Juist als MKB organisatie is het belangrijk u te onderscheiden van de concurrentie. Uw communicatie oplossingen dienen u hierin te allen tijde optimaal te ondersteunen.

Unified Communications (UC) is een ontwikkeling die tot voor kort vooral weggelegd leek voor à¢â‚¬Å“de grote jongensà¢â‚¬. UC is een bundeling van spraak, e-mail, fax, video en instant messaging, om informatie bij elkaar te brengen en communicatie te vereenvoudigen. Medewerkers kunnen elk moment, ongeacht tijd of plaats beschikken over alle communicatiemiddelen.

Omdat ShoreTel, UC specialist en leverancier, vindt dat juist ook het MKB van de voordelen van UC moeten kunnen profiteren, heeft ShoreTel met onmiddellijke ingang de Small Business Edition bundels in prijs verlaagd. Zo kan ook uw organisatie profiteren van de eenvoudige Unified Communications oplossingen, tegen een zeer concurrerende prijs.

Laagste Total Cost of Ownership Garantie
ShoreTel garandeert de laagste Total Cost of Ownership ten opzichte van de concurrentie. Onafhankelijke onderzoeken (Nemertes Research, Alinean) bevestigen deze resultaten over een periode van vijf jaar of meer. Als een klant onafhankelijke gegevens kan overleggen die anders doen vermoeden, zal ShoreTel haar prijzen aanpassen om de concurrentie voor te blijven.

Meer informatie over de TCO garanties van ShoreTel;
http://bit.ly/lk6ukD

Wilt u liever meteen zelf uw TCO berekenen?
Dat kan met de eenvoudige TCO-tool van ShoreTel:
http://bit.ly/ik81sw

________________________________________

Over B-Port
Vanuit het doel en de ambitie om klanten te voorzien in kwalitatief hoogwaardige, specialistische en kostenefficiënte ICT oplossingen en services is de organisatie B-Port ontstaan. Door het samenvoegen van verschillende bedrijven met een proven trackrecord binnen de markt en diverse specialismen gecombineerd met een eenduidige visie, strategie en no-nonsense instelling, is B-Port in staat om de best mogelijke oplossing en service te leveren. B-Port is gespecialiseerd in advies, implementatie en beheer van innovatieve IT en Telecommunicatie oplossingen, diverse datacenter services en het bieden van professionele recruitment services.

B-Port biedt u toegang tot zekerheid in oplossing en service! Meer informatie is te vinden op www.b-port.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular