(Persbericht) Grootste specialist voor officemedewerkers

Almere, 1 november 2010 Vanaf vandaag zijn uitzendorganisaties Unique en Content officieel gefuseerd. De bedrijven gaan samen verder onder de internationaal gedragen naam Unique. Individueel waren de bedrijven al actief in het officesegment, maar bedienden zij andere markten. Door de combinatie van beide is Unique nu de grootste specialist voor officemedewerkers.

De fusie is eind oktober 2009 aangekondigd. Vandaag, een jaar later, is de juridische fusie een feit. à¢â‚¬Å“In de tussenliggende periode hebben we het beste van beide organisaties samengevoegd tot het nieuwe Unique. Dit resulteert in een slagvaardige onderneming met meer dan 100 vestigingen in heel Nederland waarvan zowel kandidaat als opdrachtgever de vruchten pluktà¢â‚¬, aldus Jeannine Peek, algemeen directeur Unique.

Unique beschikt nu over een groter bestand aan kandidaten en werkgevers. Om beide optimaal te matchen biedt Unique een innovatieve internet-recruitment en maakt zij gebruik van het Mentality-model. De organisatie heeft een nieuwe website, www.unique.nl. Daarnaast wordt de landelijke Ambition Challenge gestart op 8 november. De winnaar van deze challenge ontvangt een bedrag tot € 50.000,- om zijn of haar ambitie met behulp van een coach te realiseren.

---------
Over Unique
Unique is, door de fusie met Content, de grootste specialist voor officemedewerkers: administratieve, commerciële, financiële, secretariële en callcenterbanen. Deze marktleiderspositie is geen op zichzelf staand doel. Unique wil vooral mensen in beweging krijgen en hen zo helpen hun ambities te realiseren. Unique heeft een landelijk netwerk van 100 vestigingen en verschillende labels met gespecialiseerde diensten, namelijk Finance, Multilingual, Callstaff, Executive en Receptel. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Unique beweegt je.

Meer informatie:
Marcommit PR
Pauline van Die
Tel. 035 - 582 27 30 of 06 - 461 82 796
E-mail: [email protected]