Almere, 1 april 2008 – Unique Finance, onderdeel van Unique Nederland B.V., breidt haar dienstverlening voor financiële professionals uit en speelt hiermee in op nog steeds toenemende vraag naar goed opgeleide financieel specialisten. Unique Finance biedt opdrachtgevers financiële professionals met actuele vakkennis, door middel van werving & selectie, detachering en interimmers op projectbasis.

Unique Finance is gespecialiseerd in negen verschillende gebieden, variërend van financiële tot boekhoudkundige functies en richt zich op kandidaten met minimaal een financieel MBO-diploma die zich willen ontwikkelen tot financieel professional. Deze kandidaten worden, in samenwerking met het Nederlands Commercieel Opleidings Instituut (NCOI), opgeleid tot Bachelor in Finance en gaan direct bij interessante opdrachtgevers aan de slag. Naast het opleidingstraject worden kandidaten ook getraind op het gebied van presentatietechnieken, timemanagement en persoonlijke effectiviteit.

“Financieel specialisten worden steeds meer als businesspartner binnen het management team gezien,” aldus Marion van Happen, General Manager van Unique Finance. “Hierdoor wordt de invloed van financiële functies binnen bedrijven steeds groter en is specialistische kennis van belang. Door de kandidaten op te leiden tot financiële professionals snijdt het mes aan twee kanten; werkgevers krijgen goed opgeleide werknemers in dienst en kandidaten kunnen zich bij ons persoonlijk ontwikkelen.”

-----------------------

Over Unique

Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van bijna 100 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers in het MKB. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Finance, Medicum en Multilingual Services. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]