Almere, 16 april 2008 – Unique is dit jaar voor de derde keer genomineerd voor de verkiezing ‘Uitzendbureau van het Jaar’. Samen met negen andere uitzendbureaus strijdt Unique dit jaar opnieuw voor de meest prestigieuze prijs binnen de uitzendmarkt. Afgelopen maanden hebben uitzendmedewerkers en opdrachtgevers hun favoriete uitzendbureau kunnen nomineren.

Eind mei wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst bekendgemaakt wie wordt gekroond tot Uitzendbureau van het Jaar 2008. De verkiezing is een initiatief van zowel de vakbladen Flexmarkt en P&O Actueel als van Q&A Research en Consultancy. De verkiezing heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering van de uitzendbureaus.

Michel de Lassacquère, Algemeen Directeur van Unique: “Wij zijn trots dat Unique ook dit jaar weer genomineerd is en gaan met de volle honderd procent voor de titel. De nominatie is een bevestiging van de professionaliteit en kwaliteit waarover Unique beschikt. Uitzendwerk is mensenwerk en door onze persoonlijke aanpak ligt hier ook onze kracht. Het is heel goed om te merken dat deze persoonlijke aandacht en professionaliteit gewaardeerd wordt door zowel de uitzendmedewerkers als opdrachtgevers.”

-----------------------

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van bijna 100 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers in het MKB. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Finance, Medicum en Multilingual Services. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl
.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular