(Persbericht) Almere, 11 november 2011 Unique.nl is uitgeroepen tot beste website van het jaar in de categorie carrià¨re. Unique heeft het hoogst gescoord op inhoud, navigatie en ontwerp. Naast de verbeteringen die continu worden doorgevoerd, heeft de site het afgelopen jaar een complete restyling ondergaan. Deze award beschouwt Unique als de kroon op het werk. De winnaars van de verkiezing, geïnitieerd door Emerce en MetrixLab, zijn gisteravond tijdens een gala in de Beurs van Berlage te Amsterdam bekendgemaakt.

Het is voor het eerst dat Unique deze award wint en daarmee winnaars van voorgaande jaren, NationaleVacaturebank.nl, bijbanen.nl en Monsterboard.nl, achter zich laat. Unique is de eerste uitzendorganisatie die deze award toegekend krijgt. Er zijn 22 categorieën in de Verkiezing Website van het Jaar. Per categorie kent het publiek twee prijzen toe, à©à©n voor de beste website en à©à©n voor de populairste website. De beste website wordt beoordeeld op inhoud, navigatie en ontwerp. De populairste website is de site met de meeste stemmen.

à¢â‚¬Å“We zijn er trots op dat Unique heeft gewonnen. Het publiek heeft zijn mening gegeven en het is fantastisch dat het heeft geresulteerd in deze award. Onze focus ligt continu op het optimaliseren van gebruikersgemak voor onze bezoekers, werknemers en werkgevers. De site is niet een site an sich, maar volledig aangesloten op de vestigingen. We ontvangen bijvoorbeeld duizenden sollicitaties per week en die komen via de site automatisch op de juiste plek terecht. Alleen als dit optimaal functioneert, kunnen we zorgen voor een goede combinatie tussen online en face-to-face contact. Online profilering, vacatures en sollicitaties nemen een steeds grotere plek in binnen het bemiddelingsproces. We kunnen en zullen dan ook niet achterover zitten en blijven elke maand verbeteringen introducerenà¢â‚¬, aldus Endre Davids, marketingmanager bij Unique.