‘Werken aan je talenten’

Almere, 24 oktober 2007 – De nieuwe Unique KnowHow pocket ‘Werken aan je talenten’ is verschenen. In deze praktische pocket staat op een heldere en toegankelijke manier beschreven hoe een werknemer natuurlijke talenten kan ontdekken en competenties kan ontwikkelen. Tevens vertellen zowel managers als uitzendmedewerkers openhartig over hun ervaringen op het gebied van competentiemanagement.

 

Unique hecht veel waarde aan competentiemanagement. Dit blijkt wel uit het feit dat uitzendmedewerkers van Unique het Competentie Compas invullen. Daarmee krijgen uitzendmedewerkers antwoord op de vraag: wie ben ik, hoe sta ik in mijn werk en in welke werkomgeving kom ik het best tot mijn recht. Het resultaat is een diepgaande beschrijving van de kandidaat met betrekking tot bijvoorbeeld de omgang met collega’s, carrièregerichtheid, de capaciteit om werk goed te plannen of de manier waarop iemand reageert in specifieke situaties. Kandidaten kunnen met hun CV en het competentierapport heel nauwkeurig bepalen of zij binnen het team en het bedrijf passen.

 

“In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijker dan ooit dat mensen zichzelf blijven ontwikkelen”, aldus Michel de Lassacquère, Algemeen Directeur van Unique. “Werkgevers zijn op zoek naar medewerkers die willen blijven groeien in hun werk aangezien dit vaak gemotiveerde medewerkers zijn die goed inzetbaar zijn. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk dat mensen werken in een bedrijfscultuur en functie die bij hen past. Onze nieuwe pocket biedt zowel medewerkers als managers en ondernemers handvatten waar ze direct mee aan de slag kunnen.”

 

Unique KnowHow pockets

Unique deelt graag haar kennis van werkgerelateerde onderwerpen. Dit doet zij door middel van het uitgeven van gratis pockets over zaken die de werkgever bezighouden. Daarnaast organiseert Unique over deze onderwerpen workshops en ontbijtseminars voor ondernemers. De nieuwe Unique KnowHow pocket ‘Benut talent met competentiemanagement’ is vanaf nu eenvoudig op te vragen via www.unique.nl of bij de dichtstbijzijnde Unique vestiging.

-----------------------

 

Over Unique

Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van meer dan 90 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Call Team, Finance, Medicum, Multilingual Services en Public. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

  

Meer informatie:

Marcommit PR

Monique Visser

Tel. 035-5822730 / 06-46182796

E-mail: [email protected]