Unique uitzendmedewerkers spelen eigen hoofdrol en krijgen Passion for Fashion make-over

Almere, 15 mei 2008 – Unique Uitzendburo geeft de komende weken exclusieve kaarten weg aan alle nieuwe uitzendmedewerkers voor de voorpremière van ‘Sex and the City: The Movie’ op 7 juni. Naast de gelegenheid om als eerste de film te bekijken, hebben alle vrouwelijke uitzendmedewerkers die werkzaam zijn via Unique ook de kans gekregen om een Passion for Fashion make-over te winnen. Na deze metamorfose zullen de winnaressen de rode loper van de officiële première betreden.

Op 7 juni heeft Unique, speciaal voor de allereerste vertoning van de film in Nederland -de film debuteert officieel pas op 12 juni-, vijf grote bioscoopzalen tot haar beschikking om uitzendmedewerkers van de film te laten genieten. Alle nieuwe uitzendmedewerkers die zich bij een vestiging van Unique inschrijven voor een office baan worden uitgenodigd om bij deze exclusieve voorpremière aanwezig te zijn. De voorpremière draait in vijf grote Pathé bioscopen door het hele land, namelijk: Amsterdam Arena, Den Haag Spuimarkt, Eindhoven, Groningen en Utrecht.

‘Sex and the City: The Movie’
Sex and the City, de populaire Amerikaanse serie over de belevenissen van vier vriendinnen in Manhattan, komt nu ook naar het witte doek. Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte zijn vier single vrouwen in de dertig die in New York op zoek zijn naar de ware liefde. De serie is door de jaren heen bekroond met talloze prijzen waaronder de prijs voor beste televisieserie. Hoewel de serie inmiddels is afgerond, kan er nog één keer worden genoten van de vier vriendinnen in de gelijknamige bioscoopfilm.

Heel Exclusief. Heel Unique.
Unique vindt een juiste balans tussen werk en privé heel belangrijk. Mensen die privé goed in hun vel zitten presteren ook op het werk goed. Om deze reden zet Unique dit jaar weer groots in met de Sex and the City campagne. Uitzendmedewerkers van Unique maken het hele jaar kans op exclusieve uitjes en prijzen. Eerdere acties van Unique betroffen bijvoorbeeld het winnen van een privé skybox om van het concert van Robbie Williams te genieten en het kans maken op kaartjes voor de nieuwste James Bond film en de Nederlandse romantische film Alles is Liefde. Op deze manier biedt Unique haar medewerkers diverse mogelijkheden om zo de werk/privé-balans te verbeteren.

----------------

Over Unique
Unique Nederland is een uitzendorganisatie met een landelijk netwerk van bijna 100 vestigingen, voornamelijk gericht op de bemiddeling van kantoormedewerkers in het MKB. Kenmerkend voor de dienstverlening van Unique is de persoonlijke aanpak en het bieden van toegesneden personeelsoplossingen. De aandacht voor de persoon staat daarbij altijd centraal. Voor ondernemers en managers is Unique nadrukkelijk een partner voor personeels- en HR Management. Voor een aantal specifieke branches en functies zijn verschillende labels actief met gespecialiseerde diensten waaronder Finance, Medicum en Multilingual Services. Unique is onderdeel van USG People N.V. Kijk ook op www.unique.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen        
Tel. 035-5822730 / 06-47049961
E-mail: [email protected]