Psychosociaal therapeut en lifecoach Mirjam Bergmans is begin deze maand gestart met een coaching- en therapiepraktijk, genaamd up2ucoaching.
Het is een praktijk die uitsluitend via e-mail mensen begeleidt.

Iedereen heeft wel een moment in zijn leven waarbij hij even niet meer weet welke kant hij uitmoet. Bijvoorbeeld bij relatieproblemen, werkstress, psychische klachten zoals niet lekker in je vel zitten, onzekerheid, laag zelfvertrouwen, enzovoort.
Dan is het prettig om daar met iemand over te praten en je verhaal kwijt te kunnen. Maar ook om te leren omgaan met je probleem en zo mogelijk een oplossing te vinden.
Hiervoor is coaching via e-mail ideaal.

Door te schrijven zet je alles letterlijk op een rijtje, wat op zich al heel verhelderend kan zijn. Doordat de contacten elkaar snel opvolgen, kun je in korte tijd veel bereiken.
Het is dan ook een intensief, maar effectief proces, waarin je zelf actief zult moeten werken om je doelen te bereiken.
Als cliënt kun je schrijven wanneer het jou uitkomt en later kun je alles nog eens rustig nalezen. Veel cliënten ervaren de anonimiteit als een pluspunt en komen daardoor sneller ´to the point´.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op www.up2ucoaching.nl of neem vrijblijvend contact op met [email protected]