Groningen, 14 april 2008 - USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, heeft Hans van Goor (37) benoemd tot regiomanager Groningen. In zijn nieuwe functie is Hans onder andere verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van de klantenrelaties in de vakgebieden marketing en communicatie in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe.

Voor zijn benoeming was Hans van Goor meer dan tien jaar werkzaam in diverse sales- en managementfuncties in de uitzendbranche. Voordat Hans naar USG Capacity ging, was hij ruim zeven jaar werkzaam bij Adecco als vestigingsmanager. Daarvoor werkte hij als sales executive bij Unique Uitzendburo waar hij verantwoordelijk was voor de commerciële resultaten.

“Voor de functie van regiomanager bij USG Capacity was ik meteen enthousiast”, aldus Hans van Goor. “Het is voor mij een uitdaging om USG Capacity in de regio’s Groningen, Friesland en Drenthe verder op de kaart te zetten als de specialist voor marketing- en communicatieprofessionals. Voor mij persoonlijk is het belangrijk dat zowel opdrachtgevers als professionals centraal staan en in USG Capacity heb ik een organisatie gevonden waarin dit het geval is. Daarnaast kan ik met mijn ervaring onze positie binnen de regio verder uitbouwen en verstevigen.”

“Wij zijn verheugd met de komst van Hans als regiomanager”, aldus Sharon Peters- de Vries, areamanager USG Capacity. “Hans beschikt over ruime vakinhoudelijke- en branchespecifieke kennis en ervaring waardoor hij in staat is om opdrachtgevers en professionals te overtuigen van de toegevoegde waarde die wij als werving & selectie bureau leveren. Dit is essentieel voor deze functie aangezien de vraag naar hoog opgeleide marketing- en communicatieprofessionals nog steeds toeneemt.”