Almere, 25 februari 2008 - USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, heeft Sharon Peters-de Vries (38) benoemd tot areamanager. In haar nieuwe functie is Sharon onder andere verantwoordelijk voor de versterking en verdere groei van het relatiebeheer en het strategische salesbeleid in Noordoost Nederland.

Voor haar benoeming was Sharon meer dan dertien jaar werkzaam in diverse sales- en managementfuncties. Zo bekleedde zij de functie van districtsmanager bij Unique Uitzendburo en werkte zij als director of sales bij de Amsterdam Admirals. Daarvoor was zij werkzaam als accountmanager bij het Renaissance Amsterdam Hotel en als sales executive bij het Dorint Hotel Schiphol te Amsterdam.

“Het is voor mij een zeer interessante uitdaging om in de functie van areamanager invulling te geven aan de verdere groei en het strategisch beleid van USG Capacity”, aldus Sharon Peters-de Vries. “In mijn nieuwe functie komen mijn commerciële en leidinggevende ervaring samen. Daarnaast kan ik het samenwerken en meedenken met kandidaten en opdrachtgevers gaan combineren met het verder uitbouwen van het marktleiderschap van USG Capacity binnen de arbeidsbemiddelingsbranche voor marketing- en communicatieprofessionals.”  

“Wij zijn verheugd met de benoeming van Sharon Peters-de Vries als areamanager”, aldus Katinka Habermehl-Reuling, algemeen directeur USG Capacity. “Sharon beschikt over ruime commerciële en leidinggevende ervaring, waardoor zij in staat is om de onlangs vernieuwde positionering van USG Capacity in het marketing- en communicatievakgebied verder uit te bouwen. Met de komst van Sharon bestaat de directie nu uit een gedifferentieerd team met een brede achtergrond.”