Almere, 14 mei 2008 - USG Capacity, het bureau voor werving & selectie en interim-management op het gebied van marketing en communicatie, gaat zich nog meer focussen op interim-professionals om de binding met hen te vergroten.

USG Capacity realiseert dit door periodiek de wensen onder de interim-professionals te monitoren. De resultaten van de onderzoeken hebben tot doel de interim-professionals intensiever te ondersteunen en te begeleiden op het gebied van persoonlijke coaching, actualiseren van vakkennis door opleidingen en het ontwikkelen van een personal brand.

Uit een onlangs afgesloten klanttevredenheidsonderzoek is naar voren gekomen dat de interim-professionals tevreden zijn over de dienstverlening van USG Capacity. De respondenten beoordeelden de organisatie gemiddeld met een 7,5. Maar liefst 91,5 procent heeft aangegeven USG Capacity aan te bevelen bij derden. Ondanks deze positieve uitkomsten vindt het bedrijf het van belang dat de interim-professionals ook in de toekomst tevreden blijven. Niet geheel onbelangrijk aangezien het in de huidige arbeidsmarkt voor bedrijven steeds moeilijker is om professionals te binden en te boeien. Dit is een belangrijke reden voor USG Capacity om zich nog meer te focussen op de wensen en behoeften van deze professionals. Persoonlijke coaching biedt de juiste ondersteuning om op deze wensen in te spelen.

Katinka Habermehl- Reuling, algemeen directeur van USG Capacity: “Marketing- en communicatieprofessionals worden steeds schaarser. Helemaal als het gaat om interim-professionals. Hoewel het resultaat van het onderzoek positief is, is een sterke focus wenselijk en noodzakelijk. Door de interim-professionals nog beter te faciliteren, snijdt het mes aan twee kanten; werkgevers krijgen gedreven en gemotiveerde werknemers met actuele vakkennis en de interim-professionals hebben de mogelijkheid zich continu te ontwikkelen.”

------------------------

USG Capacity

Sinds 1991 werft, selecteert en bemiddelt USG Capacity marketing- en communicatieprofessionals met minimaal hbo-niveau en 3 jaar relevante werkervaring, zowel voor vast als op interim-basis. De kracht van USG Capacity komt voort uit de persoonlijke kwaliteiten en betrokkenheid van de consultants, de individuele aanpak en de sterke marktfocus. De diensten van USG Capacity gaan verder dan alleen het invullen van vacatures. Zij stimuleren kandidaten om hun eigen specialisme in te zetten en hen hierdoor op een unieke manier te laten groeien. USG Capacity heeft een landelijke spreiding van 9 kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Meer informatie is te vinden op www.usgcapacity.nl

USG Capacity is onderdeel van de beursgenoteerde onderneming USG People N.V., tweede speler in Nederland en vijfde speler in Europa op het gebied van flexibele arbeid.

Meer informatie:

Marcommit PR

Monique Visser

Tel. 035-5822730 / 06-46182796

E-mail: [email protected]