Baarn, 27 april 2010 USoft, dat vooral bekendheid geniet van de gelijknamige Dynamic Business Process Management suite voor het modelleren en bouwen van informatiesystemen op maat, gaat vanaf heden ook hoogwaardige standaardoplossingen in de markt zetten. USoft heeft een vernieuwde website gelanceerd, die aansluit bij de nieuwe profilering van het bedrijf.

Een goed voorbeeld van zo‘˜n succesvolle, bewezen standaardoplossing die USoft in de markt gaat zetten is Coplan, een oplossing die woningcorporaties op basis van real-time informatie ondersteunt bij het management en de geplande onderhoudsprocessen van hun onroerend goed. Dankzij de software kunnen woningcorporaties aanzienlijke kosten besparen op hun jaarlijks onderhoud. Naast standaardoplossingen zal USoft maatwerk blijven leveren met behulp van Model Driven Development op basis van haar Business Rules Engine.

De vernieuwde website is een volgende stap in de snelle ontwikkeling die USoft momenteel doormaakt. Een ontwikkeling die in gang werd gezet door de verzelfstandiging twee maanden geleden en die moet uitmonden in een sterke nationale en internationale groei.

De nieuwe website is ontwikkeld met de eigen USoft-suite. Roel Spans, algemeen directeur van USoft, zegt hierover het volgende: ‘˜De nieuwste USoft versie 8 stelt ons in staat om op eenvoudige en doeltreffende wijze webapplicaties te bouwen. Met behulp van het USoft Content Management Systeem is het onderhouden van de content op onze website een eenvoudige handeling geworden. De keuze om onze eigen tool te gebruiken, lag dan ook voor de hand. We hebben de website twee weken eerder kunnen lanceren dan dat we gepland hadden. Dit zie ik als een bevestiging dat we met onze producten en werkwijze altijd een korte time-to-market kunnen garanderen.‘˜

Over USoft B.V.
USoft, is bekend van de gelijknamige Business Proces Management suite voor het modelleren en ontwikkelen van applicaties volgens Model Driven Development op basis van haar Business Rules Engine. USoft is zeer krachtig in het integreren van front- en backoffice applicaties en maakt de ontsluiting van data op eenvoudige wijze toegankelijk. USoft is gespecialiseerd in het ontwikkelen van webbased oplossingen en applicaties voor woningcorporaties, zorgverzekeraars, pensioenverzekeraars en (semi-)overheid. Belangrijke relaties zijn onder andere Achmea, Agentschap NL, Menzis, ONVZ en Vestia. USoft heeft wereldwijde partnerships met diverse IT-dienstverleners. Voor meer informatie over USoft, bezoekt u www.usoft.com.