Tilburg, 19 januari 2010. David van der Loo, masterstudent aan de Universiteit van Tilburg, is uitgeroepen tot de meest innovatieve student van 2009. Op het crowdsourcingplatform Outfox krijgen studenten de kans om hun innovativiteit te tonen. Dit gebeurt aan de hand van concrete cases uit het bedrijfsleven. Door gedurende het jaar 2009 bij meerdere cases top te scoren, heeft Van der Loo de prestigieuze titel weten te behalen.

Van der Loo over zijn prijs: à¢â‚¬Å“Ik ben erg blij en vereerd. Ik heb het afgelopen jaar hard gewerkt en deelgenomen aan een flink aantal cases. Het is een leuke manier om met het bedrijfsleven mee te denken en de kennis van de universiteit in de praktijk toe te kunnen passen. Dat daar uiteindelijk ook nog eens de prijs voor de meest innovatieve student van 2009 tegenover staat, is een mooie kroon op mijn werk!à¢â‚¬

De opdrachtgevers roemen Van der Loo om de combinatie van zijn analytische en creatieve kwaliteiten. Hierdoor heeft hij onder andere twee 1e plaatsen, een 2e en drie 3e plaatsen op zijn naam staan. Goed voor een totaal aan prijzengeld van €1.550,00. Een aantal van Van der Loo‘˜s inzichten wordt momenteel al in de dagelijkse praktijk toegepast.

----

Outfox legt op een online platform concrete vraagstukken van bedrijven voor aan een grote groep studenten. Door mee te denken met het bedrijfsleven creëren de studenten mogelijkheden voor bedrijven om te innoveren, te groeien en succes te boeken. Om zo de bedrijven geld te laten verdienen. En zichzelf: de beste inzendingen worden beloond met een geldbedrag. Voor het jaar 2009 was nog een extra prijs toegevoegd: de best presterende student werd uitgeroepen tot de à¢â‚¬Å“meest innovatieve student 2009à¢â‚¬ en kon daarbij een mooie prijs in ontvangst nemen. Ook in het jaar 2010 gaat Outfox op zoek naar de meest innovatieve student. Studenten doen mee door zich te registreren op www.outfox.nl. Hier is ook meer informatie te vinden over Outfox en deze actie.

Noot voor de redactie:

Contactpersoon: Nick Govers, [email protected], 013-7114527
Dit is een origineel persbericht