(Persbericht) De jaarwisseling zit er weer aan te komen, nog enkele dagen en we zitten al weer in 2011. Maar alle gezelligheid als het nuttigen van oliebollen met dierbaren en het bedenken van goede voornemens voor het nieuwe jaar hebben ook een keerzijde: vuurwerk. Tuurlijk, (sier)vuurwerk ziet er mooi uit en hoort bij de jaarwisseling, maar het kan ook ongemakken met zich meebrengen.

Schets de volgende situatie: uw dierbare voertuig staat aan de straat geparkeerd. De plaatselijke jeugd zoekt een manier om door de stapel knalvuurwerk door te komen en heeft het op uw auto gemunt. Een rotje in de uitlaat, een pijl in het sleutelgat en zwaar vuurwerk onder uw automobiel. Gevolg: ernstige schade aan uw bezit waar u zo zuinig op bent. Want helaas, u hebt geen grote garage waar u de auto in had kunnen zetten.

Wat te doen?
Om een situatie als boven geschetst te voorkomen biedt Stallingzwolle (onderdeel van Loods 038 in Zwolle) u d੠oplossing! Voor een prijs van € 25 huurt u veilige autostalling gedurende de dagen rond de jaarwisseling! In een overdekte afgesloten hal hoeft u niet te vrezen voor eventuele schade aan uw voeruig.

Nu kunt u weer gerust aan de oliebollen, omdat u weet dat de auto op een veilige plek staat.