Saint-Gobain Isover, wereldmarktleider in isolatiematerialen, helpt met www.buitenmuurisoleren.nl de doe-het-zelver stap voor stap op weg met isoleren. Aan de hand van duidelijke stappenplannen wordt het voor de doe-het-zelver een koud kunstje om zelf zijn muur te isoleren. Deze uitgebreide website staat namelijk boordevol uitgebreide klusbeschrijvingen, tips en besparingsvoorbeelden.

Veel doe-het-zelvers zullen wellicht opzien tegen het isoleren van een buitenmuur. Maar isoleren is minder moeilijk dan het lijkt.

Op de site www.buitenmuurisoleren.nl staan duidelijke stappenplannen en werkbeschrijvingen. Ook details, zoals het isoleren rondom doorvoeringen of elektriciteitsbuizen, worden duidelijk aan de hand van foto‘˜s uitgelegd.

Op de site is bovendien veel algemene informatie te vinden over isoleren. Hoe voorkom je bijvoorbeeld vochtproblemen? Hier bestaan altijd veel misverstanden over. Wanneer moet je bijvoorbeeld een dampdichte folie aanbrengen? En hoe belangrijk is ventileren? Daarnaast is er informatie te vinden over geluidisolatie. Hoe kan geluidoverlast tussen twee ruimtes zo veel mogelijk beperkt worden? Isover reikt hiervoor handige tips aan.

Kortom, www.buitenmuurisoleren.nl is een uitstekend beginpunt voor de doe-het-zelver om zijn isolatieklus te beginnen.