Heeft uw Xbox360 ook last van de Red Lights of Death, de E74 error, Vastlopers, Grafische problemen, of de 2 Red Lights? Wees slim en stuur hem niet naar Microsoft (zij vragen rond de à¢à¢â‚¬Å¡¬100 aan reparatiekosten), stuur hem ook niet naar een reparatiebedrijf(kosten rond de à¢à¢â‚¬Å¡¬40-50), maar maak je Xbox360 eenvoudig zelf precies op dezelfde manier als dat zij het doen(kosten à¢à¢â‚¬Å¡¬9,95)!

Xbox360redlightfix.nl heeft een 34 pagina's tellende ebook gemaakt, die u stap voor stap uitlegt wat en hoe u het moet doen. Bij elke stap zijn er HD kwaliteit foto's toegevoegd om zo de uitleg te verduidelijken en om het zo makkelijk mogelijk te maken. Dit zodat iedereen deze stappen kan uitvoeren! Geen technische kennis vereist!

Wij zijn zelfs zo zeker van onze ebook, dat als u niet tevreden bent of als u uw xbox360 er niet mee gerepareerd krijgt, wij u het volledige aankoopbedrag binnen 60 dagen terugstorten!

Kijk dus snel op http://www.xbox360redlightfix.nl en repareer uw xbox360 zelf! Weg met die vervelende Ring of Deat, E74 error, vastlopers, grafische glitches en de 2 red lights!

Website: http://www.xbox360redlightfix.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular