Het leveren van informatie over mobiele objecten is de core business van V-tron. Het ontsluiten van informatie over snelheid en status van een voertuig en dit beschikbaar maken via een webbased omgeving; dàƒÆ’ t is de ideale oplossing!
In samenwerking met Classic Events introduceert V-tron een oplossing waarbij geen enkele deelnemer meer uit het oog verloren kan worden. Daarnaast wordt er tot op de seconde nauwkeurig geregistreerd wie er op kop ligt. De weg is vrij voor een complete oplossing.

Voertuig Volg Systeem
Er zijn veel verschillende track en trace toepassingen beschikbaar. V-tron kiest voor een oplossing waarbij de deelnemers aan een van de rally´s van Classic Events worden voorzien van een systeem dat ook onder de ruigste omstandigheden voldoet. In combinatie met bijvoorbeeld een Panic Button kan de bestuurder met een druk op de knop aangeven in de problemen te zijn. De wedstrijdleiding kan direct zien waar het voertuig zich bevindt en een eventuele reddingsactie snel op touw zetten. Daarnaast is continue monitoring mogelijk; zowel onderweg als ´s nachts. Met een rustig gevoel gaan slapen is mogelijk; een auto kan immers niet meer ´verdwijnen´. Ook het thuisfront kan de deelnemers volgen in hun weg naar de roem.

Communicatie
Door te kiezen voor de laatste technieken is GSM dekking geen randvoorwaarde meer om het berichtenverkeer goed te kunnen afhandelen. Er wordt gebruik gemaakt van het Iridium satelliet netwerk waardoor wereldwijde communicatie dekking kan worden gegarandeerd. Is er wel een GSM verbinding mogelijk? Dan kiest de hardware uiteraard voor deze goedkopere wijze van communiceren.
Daarnaast beschikt de hardware of GPS techniek om altijd een precieze locatie in beeld te hebben. Een voordeel is dat na afloop van de etappe altijd inzichtelijk is waar de verkeerde afslag is genomen. Met een combinatie van deze technieken leent het systeem zich er uitstekend voor om ook thuis ingezet te worden als rittenregistratie systeem en klasse 4 alarmsysteem voor diefstalpreventie.

Stipt aan kop
In het klassement verschilt de positie tussen de nummers een en twee niet meer dan een paar seconden. Met behulp van speciale technieken is het mogelijk om gedurende de rally de deelnemers die langs een checkpoint komen tot op de seconde nauwkeurig te klokken. Met een live overzicht van de verdeling van de posities tussen de deelnemers als resultaat betekent dit een nog spannendere strijd om de koppositie.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular