(Persbericht) Vacature ADMINISTRATEUR/ASSISTENT-ACCOUNTANT Eindhoven/Tilburg

Van Meijl Freriks is een dynamisch en laagdrempelig Belastingadvies-Administratiekantoor, bestaande uit een team van 10 deskundige mensen, we zijn aangesloten bij de Federatie van Belastingadviseurs.

Het kantoor is hoofdzakelijk werkzaam in het midden- en kleinbedrijf, waaronder enkele internationaal opererende klanten. Kwaliteit leveren en een no-nonsens mentaliteit zijn enkele kernwoorden die het kantoor omschrijven. Wij zijn op zoek naar een

ADMINISTRATEUR/ASSISTENT-ACCOUNTANT
VAN MEIJL FRERIKS

Standplaats
Eindhoven / Tilburg

Functieomschrijving
Vanwege de groei die wij doormaken, zijn wij op zoek naar een assistent op fulltimebasis.

Je hebt veel klantencontact en je bent het eerste aanspreekpunt. Je verzorgt o.a. de managementrapportages en jaarrekeningen (van normaal tot complex niveau) en verder bereid je de fiscale aangiftes zelfstandig voor samen met à©à©n van onze fiscalisten. Met je kennis en ervaring begeleid je de minder ervaren assistenten. De werkzaamheden geschieden zowel op kantoor als bij de klant.

Functie-eisen
Van assistenten verwachten wij naast een relevante administratie/accountancy opleiding op MBO/HBO niveau en minimaal 5 jaren werkervaring binnen de accountancy, daarnaast goed communicatief onderlegd en ervaring in begeleiding van klanten.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een uitdagende functie met klantencontact en voldoende doorgroeimogelijkheden tot relatiebeheerder, zonder studieverplichting. Dit is een uitdaging voor medewerkers die bij grotere kantoren niet meer kunnen doorgroeien in functie maar wel deze ambitie hebben. Ook bieden wij je een markt conform salaris.

Aanvullende informatie
Heb je zin om in een leuk team te komen werken, waarbij veel aandacht is voor ontwikkeling en werksfeer, dan is deze baan je op het lijf geschreven. Reageer met een schriftelijke sollicitatie met uitgebreid CV per post of per mail naar onderstaand adres.

Van Meijl Freriks, t.a.v Dhr. P. van Meijl, Postbus 4941, 5604 CC Eindhoven of per e-mail: [email protected] Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

zie verder: www.vanmeijlfreriks.nl