Persbericht

Wie zijn wij

The Resourcing Company (TRC) is een organisatie die bemiddelt in vaste en tijdelijke functies binnen de medische sector. Verzorgings / verplegingstehuizen, ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties zijn onder andere opdrachtgevers. Wij bieden onze kandidaten een brede range aan functies.  Voorbeelden zijn verpleegkundige, keuringsarts, basisarts, medisch adviseur, psychiater of management functies.

Wij ondersteunen werkgevers en werknemers bij het matchen van vacatures op een zeer persoonlijke, heldere en betrokken wijze. Wij vinden de nieuwe tijdelijke of vaste collega respectievelijk baan en geven vorm aan persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. De kracht van the resourcing company ligt in de eenvoud, snelheid en effectiviteit. Wij gaan direct voor u aan het werk en u weet bij ons altijd precies waar u aan toe bent. Het persoonlijk antwoord!

Hoewel onze opdrachtgevers het klappen van de zweep kennen, blijkt het altijd lastig om voor de eigen organisatie een nieuwe medewerker te vinden en te selecteren. Als onafhankelijk en specialistisch bureau weten wij als geen ander hoe deze branche in elkaar steekt en kunnen wij putten uit een enorm netwerk van opdrachtgevers en kandidaten. We zijn trots op het vertrouwen dat onze opdrachtgevers en kandidaten ons geven, ook als het gaat om nog vertrouwelijke vacatures.

We bemiddelen voor gepubliceerde en niet gepubliceerde vacatures. Sterker nog, voor een kandidaat met uitstekende mogelijkheden gaan we actief op zoek in ons netwerk, zonder discretie uit het oog te verliezen. Daarom sturen kandidaten ons open sollicitaties en kunnen kandidaten vrijelijk op vacatures solliciteren. De persoonlijke gegevens geven wij nooit zonder toestemming vrij aan opdrachtgevers. 

functieomschrijving: 

Voor diverse instellingen in Nederland zijn we regelmatig op zoek naar een enthousiaste ANIOS / basisarts. Afhankelijk van de werkwensen van onze kandidaten gaan wij specifiek voor jou op zoek naar een passende werkomgeving. De duur van de aanstelling en het aantal werkuren is ten alle tijden bespreekbaar. Je taken en verantwoordelijkheden zullen over het algemeen zijn:

Diagnosticeren en indiceren van de noodzaak tot medische behandeling 

Zorgen voor de totstandkoming van behandelplannen en het behandelen van patiënten. Bij de behandeling is de ANIOS specifiek verantwoordelijk voor het medicatiebeleid 

Verrichten van somatische basiszorg Vastleggen van patiënten- en/of behandelgegevens, overeenkomstig de daartoe gestelde eisen en/of gemaakte afspraken binnen de instelling en afdeling functie eisen Afgeronde opleiding tot (basis)arts met een BIG registratie Goede communicatieve vaardigheden en passie voor het vak.

Solliciteren:

Wanneer u interesse heeft in een nadere kennismaking, dan kunt u contact opnemen met een van onze recruiters.

Email: [email protected]

Website: www.theresourcingcompany.nl

Link vacature: http://www.medischevacaturesite.nl/vacatures/vacature-anios-basisarts

Telefoon: 085 — 27 37 992

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform