Persbericht

the resourcing company

 

Functie omschrijving

Beschrijving

Wij zoeken een arts voor de kortdurende psychiatrie (intensieve zorg) en die graag meedenkt over de ontwikkeling van de afdeling.

Opdrachtgever

Intensieve zorg, met een kliniek met meerdere bedden (open en gesloten) op de afdeling kortdurende psychiatrie. Middels ambulante zorgmethoden wordt getracht een klinische opname zoveel mogelijk te voorkomen dan wel zo kort mogelijk te houden.

Omschrijving werkzaamheden

U verricht alle voorkomende medische behandelingen en levert een bijdrage op het gebied van diagnostiek en (crisis) behandeling onder supervisie van de psychiater. U werkt met 2 andere artsen en u maakt deel uit van multidisciplinair team. U zult mogelijk als voorwacht participeren in de crisisdienst buiten kantoortijden (SEPH).

Functieeisen

U bent basisarts en u heeft affiniteit met patiënten met psychiatrische- en somatische problematiek. Bij voorkeur heeft u ervaring in de GGZ. U kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. U bent flexibel, een enthousiaste teamspeler en stressbestendig en kunt goed relativeren. U kunt een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkelingen van de afdeling.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO GGZ in FWG 65.

Duur

Een arbeidsovereenkomst om te beginnen voor een jaar.

Solliciteren

Wanneer u interesse heeft in een nadere kennismaking, dan kunt u contact opnemen met onze recruiters.

Email: [email protected]

websites: www.theresourcingcompany.nl

link: http://www.medischevacaturesite.nl/vacatures/vacature-anios-noord-holland

Telefoon: 085 — 27 37 992

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform