(Persbericht) De online vacaturemarkt heeft zich in de afgelopen jaren stevig ontwikkeld. Voorheen was de online vacaturemarkt vooral een plek om vrij algemene vacatures ingevuld te krijgen. Door de ontwikkeling van de online vacaturemarkt is het vandaag de dag het ideale medium om ook voor specifieke en zware functies de juiste kandidaat te vinden.

Door uw vacature met behulp van Adver-Online op de juiste vacaturesites te plaatsen, kunt u voor elke vacature de beste kandidaten vinden. De nieuwe vacature van de week is het schoolvoorbeeld van een zeer specifieke en zware vacature die in het huidige online vacature landschap, met de juiste plaatsingen goed ingevuld kan worden. De vacature van deze week is: Arts assistent in opleiding bij het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) op de afdeling Longziekten en Tuberculose.

Het academisch ziekenhuis Maastricht (azM) heeft drie taken: patiëntenzorg, onderwijs en opleiding en onderzoek. Veranderingen in maatschappij en wetenschap gaan razendsnel. Het azM wil daar graag een voortrekkersrol in vervullen. De Arts assistent in opleiding zal aan de slag gaan op de afdeling Longziekten en Tuberculose.

De arts assistent in opleiding zal bij het academisch ziekenhuis Maastricht een volledige opleiding tot longarts doorlopen. De aanstelling wordt dan ook gegarandeerd voor de opleidingsduur van zes jaar. Voor de arts assistent in opleiding is er een ruime gelegenheid om te participeren in wetenschappelijk onderzoek. De opleiding tot arts assistent zal in 2011 aanvangen.

De arts assistent in opleiding dient in ieder geval over uitstekende contactuele eigenschappen te beschikken en moet zeer flexibel zijn. Daarnaast is het wenselijk dat hij/zij beschikt over klinische ervaring in het specialisme longziekten en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.

Voor meer informatie over de vacature van deze week klikt u hier:

http://www.jobtrack.nl/jobtrack/JobOpeningDisplayPage.aspx?page=1&from=6&jonr=2349810