(Persbericht) Het is tijd voor de nieuwe Adver-Online vacature van de week. Deze week is het een ontzettend leuke vacature. Met trots melden wij de nieuwe vacature van de week: Crew medewerker bij Burger King.

Burger King is al ruim 50 jaar à©à©n van de succesvolste Quick-Service restaurantondernemingen. Overal ter wereld biedt Burger King zijn gasten de beste kwaliteit met eersteklas grondstoffen en ingrediënten, vers bereide gerechten en een ongecompliceerde aanpak. Voor een nieuw restaurant in Nijmegen is Burger King op zoek naar een crew medewerker.

De crew medewerker zal achter de kassa of in de keuken werken. Samen met de rest van het team zorgt de crew medewerker ervoor dat de gasten krijgen wat ze willen. Het is belangrijk dat je als crew medewerker de gasten op de eerste plek zet. Daarnaast moet de crew medewerker een gemotiveerde teamplayer zijn.

Burger King is altijd ontzettend trots op zijn medewerkers en zorgt dan ook goed voor ze. Als crew medewerker kom je bij Burger King in een prettige en leerzame omgeving te werken. De crew medewerker krijgt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als je als crew medewerker over de juiste instelling beschikt kan je intern opgeleid worden. Hierdoor kan je goed doorstromen naar diverse managementfuncties bij Burger King.

Wil je meer weten over de vacature van deze week? Klik hier en bekijk de volledige vacature!