(Persbericht) De vacature van deze week is: Echocardiografist op de afdeling Polikliniek Cardiologie van het Thoraxcentrum bij het Erasmus Medisch Centrum. Bij Adver-Online krijgen we een grote diversiteit aan vacatures binnen om te optimaliseren en op de juiste sites online te plaatsen. Uit elke vacature weten wij een optimaal resultaat te halen. De ene vacature vergt meer werk dan de ander. Voor de vacature van Echocardiografist hebben wij veel input geleverd en een zeer specifiek plan opgesteld om de juiste doelgroep te bereiken. Bij Adver-Online gaan we geen uitdaging uit de weg.

De Echocardiografist komt te werken op de afdeling Polikliniek Cardiologie van het Thoraxcentrum Erasmus MC. Het Thoraxcentrum omvat de afdelingen Cardiologie en Cardiothoracale Chirurgie en heeft ruim 640 medewerkers uit 32 verschillende landen. Binnen de polikliniek werken momenteel 8 echolaboranten die nauw samenwerken met gespecialiseerde cardiologen. Het Thoraxcentrum van Erasmus MC is toonaangevend in Europa op het gebied van 3-dimensionale echocardiografie.

De Echocardiografist houdt zijn zich bezig met het maken van diverse soorten echo‘˜s van het hart zoals:
à¢â‚¬¢ Routine echo‘˜s
à¢â‚¬¢ Congenitale echo‘˜s
à¢â‚¬¢ Stress- en slokdarmecho‘˜s

Het thoraxcentrum van Erasmus MC werkt met digitale (3D) echoapparatuur. Er worden binnen de academische afdeling diverse cursussen georganiseerd. Studiemogelijkheden zijn ook bespreekbaar. Daarnaast zal de deskundigheid van de Echocardiografist gebruikt worden ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek.