(Persbericht) Vacature van de week: Makelaar Huur en Verhuur bij Interhouse
De vacature van deze week is een niet alledaagse vacature. Het gaat om een vacature voor franchise ondernemers als Makelaars Huur en Verhuur bij Interhouse.

Interhouse Huur- en Verhuurprofessionals is reeds 13 jaar specialist in huur, verhuur en beheer van woningen. Interhouse staat bekend om een dienstverlening van topkwaliteit en bouwt lange termijn relaties op met haar cliënten. Het netwerk van Interhouse wordt steeds groter. Interhouse is dan ook op zoek naar franchise ondernemers voor nieuwe vestigingen in Den Haag, Alkmaar en Hilversum.

De franchise ondernemers worden volledig verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen hun eigen vestiging. De franchise ondernemers zullen bij Interhouse veel onderweg zijn, diverse woningbezoeken doen en veel persoonlijk contact hebben met hun cliënten. Daarnaast is het begeleiden van expats naar een geschikte huurwoning een belangrijke taak voor de franchise ondernemers.

Om als franchise makelaar huur en verhuur bij Interhouse aan de slag te gaan is het belangrijk om onder andere aan de volgende eisen te voldoen:
à¢â‚¬¢ Een ondernemende persoonlijkheid
à¢â‚¬¢ woonachtig in het werkgebied
à¢â‚¬¢ affiniteit met de huurwoning branche
à¢â‚¬¢ Een startkapitaal van ca. € 30.000,00.

Hiertegenover staat dat de franchise ondernemers van Interhouse onder andere de volgende voordelen krijgt:
à¢â‚¬¢ Werken met een bewezen succesformule
à¢â‚¬¢ Persoonlijke begeleiding
à¢â‚¬¢ Een exclusief werkgebied
à¢â‚¬¢ Een transparante overeenkomst met zeer goed winstmogelijkheden