PERSBERICHT
Amsterdam, 13-10-08

Zusterjob werft verpleegkundigen en verzorgenden op geheel eigen wijze

Goed gekwalificeerd zorgpersoneel? Vind dat maar ´s. Sinds twee maanden combineert Zusterjob de kracht van haar online vacaturebank met een werving en selectie dienst. Zusterjob houdt zich als enig Nederlands bedrijf in zijn soort exclusief bezig met gekwalificeerd verpleegkundig en verzorgend personeel.

De vacaturebank op www.zusterjob.nl realiseert vanaf begin 2007 zonder tussenkomst contact tussen werkgevers en werkzoekende verpleegkundigen en verzorgenden. De stap om uit te breiden met een werving en selectie dienst heeft het bedrijf genomen, omdat zowel van (zorg-)instellingen als van werkzoekenden de vraag kwam of Zusterjob inhoudelijk meer kon betekenen in de zoektocht naar de juiste werknemer of werkgever.

Zusterjob is een combinatie van een vacaturebank en een werving en selectiebureau. Door de combinatie van die twee diensten, biedt Zusterjob werkgevers en werkzoekenden in de verpleging en verzorging de toegevoegde waarde om op meerdere manieren tot resultaten te komen.

Zusterjob´s kracht is de oprechte aandacht voor kandidaat en werkgever en de eerlijke manier van zaken doen. Zusterjob dikt niet in als het gaat om de ambities van zowel kandidaat als werkgever. Zusterjob streeft naar een langdurige samenwerking tussen de twee partijen.

Het team van Zusterjob heeft kennis van de zorgbranche. Dat, gecombineerd met het streven om eerlijk, recht door zee en met aandacht voor de ambities van kandidaat en werkgever zaken te doen, zorgt ervoor dat Zusterjob goede verpleegkundigen en verzorgenden vindt voor zorgvacatures. Zusterjob is verder interessant voor werkgevers, vanwege de tarieven en de vergaande garantieregeling die zij hanteert ten aanzien van aangeleverd personeel.

Wilt u meer informatie? Bel met Zusterjob via 020-664 75 38 of stuur een email naar info@zusterjob.nl. Natuurlijk kunt u ook kijken op www.zusterjob.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular