Even een paar ontspannende dagen weg. Om bij te tanken van de drukke werkzaamheden, tijd voor elkaar of gewoon om te ontspannen in een andere omgeving. Ter inspiratie van deze wellnessvakantie is er nu WellnessBreaks.nl. 

Een WellnessBreak kan een dagje wellness zijn maar ook een citytrip in een wellnesshotel, een verblijf in een van de thermale kuuroorden of een golfvakantie. Wellness kan prima ingepast worden in elke vakantie. Ontspannend maar ook goed voor de gezondheid. Waarom niet overnachten in een wellnesshotel zodat je extra kunt bijtanken bij oververmoeidheid. Of bij klachten zoals reuma en huidproblemen je wintersportvakantie houden in een skioord waar een thermaal bad is. 

WellnessBreaks.nl geeft inspiratie en informatie voor deze korte of langere wellnessbreak. Met extra aandacht voor dichtbij bestemmingen en informatie over de bestemming. Gerangschikt per land of Nederlandse provincie en op rijafstand. Vanaf 2, 3, 4 etc. uur rijden gerekend vanaf Utrecht. Zo kan de bezoeker snel en duidelijk zijn keuze maken voor een wellnessvakantie.

Wellnessbreaks.nl wil inspiratie geven om ook tijdens de vakantie een wellnessactiviteit te ondernemen. Of dit nu een bezoek aan een sauna of thermaalbad is of een kuurprogramma. Als onderdeel van een gezonde levensstijl. Iets dat steeds meer Nederlanders belangrijk vinden. 

Website: http://www.wellnessbreaks.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular