(Persbericht) Ook als u moet dialyseren kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten. Het HKZ gecertificeerde Dialysecentrum van het Franciscus Ziekenhuis biedt u hiervoor alle mogelijke vormen van dialyse.

Zo kunt u er dag en nacht terecht voor hemodialyse en krijgt u hulp bij peritoneaal dialyse. Een enthousiast en betrokken team van nefrologen en dialyseverpleegkundigen staat garant voor kwalitatief uitstekende zorg op maat. Dankzij deze service kunt u kennismaken met al het goede wat West-Brabant u te bieden heeft. Het Dialysecentrum ligt op steenworp afstand van de Belgische grens. Ook als u bij onze zuiderburen bent neergestreken, helpen wij u graag.

Tijdelijk aan het werk in West-Brabant?
Bent u voor uw werkzaamheden tijdelijk in West-Brabant gestationeerd? Ook dan kunt u in het Dialysecentrum van het Franciscus Ziekenhuis terecht. Dat geldt voor mensen uit Nederland, maar ook uit het buitenland!

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Belt u dan naar het Dialysecentrum op telefoonnummer (0165) 58 83 33. De medewerkers staan u graag te woord!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular