(Persbericht) The Pink Villa in Lucca, Toscane (6 slaapkamers, 4 badkamers) is een rustige Toscane vakantievilla met zwembad in het prachtige landschap tussen Ponte a Moriano noorden van Lucca en de Versiliaanse kust in Toscane, Italië. Deze vakantievilla is geschikt voor grote groepen tot 13 personen. De villa een gerestaureerde hoeve en de aangrenzende schuur kan slapen 13 mensen (9 in het hoofdgebouw en 4 in de schuur). In juli en augustus de twee eenheden van het pand zijn niet afzonderlijk verhuurbare.

- Het hoofdhuis 9 slaapplaatsen in vier slaapkamers (2 slaapkamers hebben tweepersoonsbedden en 2 eenpersoonsbedden) met twee badkamers en een douche-kamer.
- De stal voor 4 personen in nog eens twee slaapkamers (1 met een tweepersoonsbed en 1 met stapelbedden) en een grote douche-ruimte.

Buiten zijn wijngaarden en fruitbomen, terrassen en een baksteen broodoven ideaal voor pizza‘˜s en barbecues.

Link naar de villa:

http://www.holidayhomes.org/italy/camaiore/the_pink_villa-5518.html

Afstanden:

Lucca: 13 km
Viareggio, Torre del Lago Puccini (kust): 40 km
De luchthaven van Pisa: 47 km
Het vliegveld van Florence: 75 km

Voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen:

Paola Corsi
Via G. Pascoli 23
55027 Gallicano (Lucca)
Italië

E-mail (En, De, It): [email protected]

Over My Holiday Home in Lucca (www.myholidayhome.it)

De lokale aanbieder van vakantiehuizen My Holiday Home in Lucca op het gebied Garfagnana in Toscane, Italië, helpt buitenlandse toeristen vinden hun perfecte vakantie appartement, villa, huis of bed and breakfast in en nabij de stad Lucca in onze prachtige regio Toscane. Het bureau is gespecialiseerd in de korte-termijn verhuur van villas en appartementen in de omgeving van Lucca (met inbegrip van de Garfagnana, de Versilia en het gebied tussen Lucca en Pisa). Website in het Engels. Gesproken talen: Italiaans, Engels, Duits.