(Persbericht) Self-catering Toscaanse villa voor 8 personen in Lucca.

Deze villa met zwembad ligt net buiten de muren van Lucca. Het is gebouwd op de heuvels in de nabijheid van een oud klooster.

De villa heeft een eigen prive zwembad waar je jezelf kunt koelen tijdens de warme zomerdagen. Ter uwer beschikking is er ook een grote tuin, ca. 3000 m², waar u kunt zitten, eten en drink je glas lokale wijn uit de Colline Lucchesi onder een zeer comfortabele patio.

Het interieur van het pand is prachtig ingericht met Toscaanse meubels, met een typische stenen open haard in de woonkamer en alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een comfortabele vakantie.

Dit vakantiehuis biedt accommodatie voor maximaal 8 personen in twee slaapkamers, een slaapkamer met een stapelbed, een studio met tweepersoons slaapbank en op de bovenste verdieping een zolder met een Japanse tweepersoonsbed.

Er is een zitkamer met open haard, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser en vriezer, en twee badkamers met douches. De kamers zijn ingericht in typische Toscaanse stijl en het huis is licht en comfortabel.

Link naar de villa: http://www.scribd.com/doc/31311623/Villa-for-8-people-in-Lucca-Tuscany

Afstanden:

Lucca: 3 km
Viareggio (kust): 20 km
De luchthaven van Pisa: 16 km
Het vliegveld van Florence: 65 km

Neem contact op met Paola Corsi (verhuurder) in het Italiaans, Engels of Duits op haar e-mailadres [email protected].

Over Agentschap My Holiday Home in Lucca (www.myholidayhome.it)

De lokale aanbieder van vakantiehuizen My Holiday Home in Lucca op het gebied Garfagnana in Toscane, Italië, helpt buitenlandse toeristen vinden hun perfecte vakantie appartement, villa, huis of bed and breakfast in en nabij de stad Lucca in onze prachtige regio Toscane. Het bureau is gespecialiseerd in de korte-termijn verhuur van villas en appartementen in de omgeving van Lucca (met inbegrip van de Garfagnana, de Versilia en het gebied tussen Lucca en Pisa). Website in het Engels. Gesproken talen: Italiaans, Engels, Duits.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular