Onder het motto à¢â‚¬à…¾Wonen in een ongewone woningà¢â‚¬à…“, stelt het Internetportaal voor vakantiehuizen Casamundo, vanaf vandaag nieuwe en vooral speciale woningen beschikbaar voor zijn klanten.

Het is nu al een tijdje zomervakantie, maar de maand augustus is nu begonnen en een last minute boeking is dus nog mogelijk. Veel mensen zoeken nog iets voor september, of hebben al plannen voor de herfstvakantie. Voor degene die nog aan het zoeken zijn heeft Casamundo vakantiehuizen verhuur nu iets nieuws te bieden: bijzondere vakantiewoningen. In een boomhuis of een molen slapen, in een luxe woonboot overnachten of voor een paar dagen in een kasteel wonen: daarvan dromen niet alleen kinderen.

In vakantieland nummer à©à©n van de Nederlanders kunnen vakantiegangers een speciale overnachting verbrengen in een grotwoning. De grotwoning met haar uitzonderlijke charme staat in Faverolles en is een perfekt onderkomen voor families met kinderen, die zichzelf daar uitstekend zullen vermaken met de beesten. De woning is eenvoudig maar comfortabel ingericht en in de omgeving valt er genoeg te bezoeken. Ook honden zijn hier welkom. De prijs is vanaf 343 euro voor een week (objectnummer: 136565). Dit soort woningen zijn vaak ook in Spanje te vinden, zoals in Galera (objectnummer 135635).

Nog een leuk idee is om in een woonwagen te overnachten. In het authentieke dorpje Menou in Midden-Frankrijk genieten natuurliefhebbers van het leven op het land in een gezellige woonwagen die helemaal is voorzien van het nodige comfort. Deze aparte woning is midden in een grote groentetuin gelegen, en de gasten kunnen vissen in hun eigen vijver of helpen bij het oogsten van de groenten. De prijs is vanaf 326 euro per week voor vier personen (objectnummer: 136808).

Om dicht bij de natuur te zitten, kunnen vakantiegangers ook een windmolen huren. Een voorbeeld hiervan is te vinden bij onze geliefde oosterburen. In Dornumersiel aan de duitse Noordezee staat een molen geheel in landhuisstijl waar gasten vanaf 494 euro per week, tot 6 personen, kunnen overnachten in een bijzondere en gezellige woonatmosfeer. De tortelduifjes onder ons kunnen zich bijvoorbeeld in de net gerenoveerde torenkamer terugtrekken (objectnummer 153382).

Dichter bij huis maar nog net zo bijzonder: een varend vakantiehuis in Friesland. Dit nostalgische huisje uit de jaren 20 is geschikt voor de hele familie. Dit ruime maar erg knusse huisje is te boeken vanaf 1.234 euro per week voor 8 personen. Voor mensen die een leuke vakantie à¢â‚¬à…¾opà¢â‚¬à…“ het water in plaats van à¢â‚¬à…¾aanà¢â‚¬à…“ het water willen beleven is dit een ideale accommodatie (objectnummer: 292956).

Voor de niet al te verre vakantie maar met een verweg gevoel biedt Casamundo nog meer buitengewone huizen in eigen land: in Overrijssel kunnen gasten verblijven in een Amerikaanse blokhut. Deze blokhutten zijn normaal gesproken alleen maar in à¢â‚¬à…¾Guest Ranchesà¢â‚¬à…“ in Amerika te vinden, maar in deze à¢â‚¬à…¾net echtà¢â‚¬à…“ kopie zullen de gasten het ware Amerikaanse gevoel beleven. Aktieve vakantiegangers kunnen in het natuurgebied Engbertsdijkvenen heerlijk wandelen of een mooie fietstocht maken. De kosten zijn vanaf 257 euro per week voor 2 personen (objectnummer: 206863).

Verdere ideeën voor een ongewone vakantie:
Een boomhuis in Nederland: objectnummer 206885
Een schip onder een vuurtoren in België: objectnummer 204867
Een herenhuis in Groot-Brittannië: objectnummer 196217
Een voormalige bakkerij in Frankrijk: objectnummer 136713
Een voormalig treinstation in Oostenrijk: objectnummer 133446

Over Casamundo
Casamundo, het internetportaal voor vakantiewoningen verhuur, is sinds 2009 actief op de Nederlandse markt en is inmiddels een leidend bedrijf in het verhuur van vakantiewoningen. Op de site zijn meer dan 50.000 verschillende soorten woningen in heel Europa en in de Verenigde Staten te vinden.

Website: http://www.casamundo.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular