Wij vragen u om dit persbericht op uw website te plaatsen als ondersteuning aan het Nederlandstalige lied!
 

Persbericht 12-03-2008
 
Vakprijs Nederlandstalige Lied
 
De inschrijving van wellicht één van de belangrijkste projecten binnen de branche van het Nederlandstalige lied in België en Nederland is gestart. Door succes van dit project wordt de toekomst van de bron en zijn verspreiders gewaarborgd.
 
Vakprijs introduceert de eerste objectieve vakprijs voor het Nederlandstalige lied in België en Nederland, waarbij de deelnemers zelf hun stem uitbrengen in tien verschillende categorieën.
 
In de categorieën zanger, zangeres, duo/groep, tekstschrijver, componist, talent, internetradio, website, radiozender en de oeuvre prijs wordt de vakprijs toegekend.

De vakprijs heeft niet alleen als doelstelling om in de diverse categorieën vakprijzen uit te reiken, maar doormiddel van dit jaarlijkse evenement de positie van het Nederlandstalige lied, en zijn verspreiders, te versterken. Door stimulering en investering in de bron van het genre wordt er een stevige bodem gelegd inzake de toekomst van de branche. Voor de Nederlandstalige radiozenders is dit project essentieel voor een kansrijke toekomst in omroepland.
 
Vakprijs is sponsor van www.nederlandstaligeradio.nl, waar regionale Nederlandstalige radiozenders in België en Nederland één vuist maken voor de hele branche binnen het genre!
 
Kijk op www.vakprijs.nl of www.vakprijs.be voor alle informatie en doelstellingen.
 
------------------------------------------------------------------------------------
Vragen:
 
Telefoon:
062 - 198 30 67
 
België: [email protected]   Informatielijn:  0031 - 62 - 198 30 67