(Persbericht) Wilt u de relatie met uw medewerkers nog beter maken? Geef ze het geschenk van de liefde. Deze maand is het weer Valentijnsdag en dit bied een goede mogelijkheid tot teambuilding. Uw personeel zal het zeker waarderen om een leuk geschenk te krijgen tijdens deze bijzondere dag der liefde! En er is maar weinig nodig om uw kleine investering terug betaald te zien worden in motivatie, teambuilding en warmte.

Liefde gaat door de maag

Weinig cadeaus zijn zo memorabel als iets waarvan genoten wordt. Door het geven van een geschenk dat eetbaar is zorgt u ervoor dat uw personeel genieten associeert met de werkvloer. Een betere motivatie is toch niet wensbaar? Denk bij het geven van een eetbaar geschenk aan bijvoorbeeld : chocolade, mint en ander heerlijk snoepgoed. Natuurlijk zijn al deze geschenken in hartvorm te leveren waardoor zowel het uiterlijk als het sentiment van Valentijn warme gevoelens achter laat.

Blijvende liefde

Geen zoetekauw? Ook andere geschenken kunnen u personeel een memorabele Valentijnsdag bezorgen! Een bijkomend voordeel is dat deze cadeaus vaak een blijvende waarde zijn en naast uw personeel ook uw andere relaties kunnen verassen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk artikel dat ook nog eens nuttig kan zijn zoals een : spiegel, sleutelhanger, muis of zelfs een badjas! Verder hebben wij een ruim assortiment andere producten, dus neem gerust een kijkje of neem contact met ons op!

Wensen vervullen

Wij wensen u een fijne Valentijnsdag en hopen dat u een leuk geschenk kan vinden voor uw personeel, relaties of familie! Heeft u naast Valentijn nog andere momenten voor een geschenk, ook dan doen wij graag ons best voor u! Van pennen aanstekers tot kleding, en van stressbal tot klok, bij Promothing vind u altijd een geschenk voor de juiste gelegenheid!