(Persbericht) Alle automerken kunnen terecht voor onderhoud en reparaties

Autobedrijf Van den Udenhout in Boxtel gaat vanaf maandag 6 juni verder als De Garage. De vestiging wordt een universeel garagebedrijf waar klanten met alle automerken uit alle bouwjaren terecht kunnen voor onderhoud en reparaties. De Garage combineert professioneel onderhoud van het hoogste niveau met persoonlijke kennis en aandacht voor iedere klant en auto.

Elke auto een eigen onderhoudsplan
Bij De Garage krijgt elke auto een eigen onderhoudsplan. Dat biedt de klant inzicht in de conditie van zijn auto en geeft een inschatting van te verwachten werkzaamheden. Hij kan zelf bepalen wanneer hij deze wil laten uitvoeren. Daarnaast worden klanten nooit verrast over kosten of werkzaamheden omdat zij vooraf en tijdens de reparatie inzicht krijgen in de kosten, die zij goedkeuren alvorens ze worden uitgevoerd. De offerte is de factuur. Voor alle reparaties geldt een garantie van 12 maanden.

Klanten verlangen professionaliteit, transparantie en persoonlijke aandacht
Met de overstap speelt De Garage in op de behoefte van consumenten die enerzijds professioneel onderhoud verlangen met transparante kosten en anderzijds verwachten dat het garagebedrijf hen en hun auto kent. Door deze service aan klanten met alle automerken aan te bieden, ongeacht hoe oud deze auto‘˜s zijn, verwacht De Garage een grote groep mensen aan te spreken.

Ook huidige klanten profiteren van voordelen De Garage
De huidige klanten van Van den Udenhout blijven uiteraard van harte welkom bij hun vertrouwde autobedrijf. Ook zij profiteren van de voordelen die De Garage biedt. Om de nieuwe vestiging een feestelijke start te geven, is er in de maand juni de gelegenheid om een gratis Zomercheck uit te laten voeren.