(Persbericht) Van Gils Fashion BV, voorheen bekend onder de naam Waalwear Men, heeft zijn business processen draaien op de software oplossing itSuitsFashion. Het project is binnen het gestelde budget en tijdslijn gerealiseerd.

De grote voordelen die Van Gils Fashion hiermee ervaart zijn o.a. de flexibele inzet van mensen, verhoogde betrouwbaarheid van de logistiek en een vlotte doorstroom van informatie door de gehele organisatie, in zowel de groothandels- als de retail activiteiten.

Frank Biegstraaten, IT Manager Van Gils Fashion: à¢â‚¬Å“Ik ben uitermate tevreden over onze livegang met itSuitsFashion. Dat informatie over onze voorraden en financiën nu geïntegreerd is, is een enorm voordeel. Gegevens hoeven slechts eenmalig ingevoerd te worden en de informatie kan door de juiste mensen worden bekeken en aangepast. Dit scheelt enorm veel werk en de kans op fouten is aanzienlijk verminderd."

"Door de koppeling met logistiek dienstverlener Fashionwheels, is ook het logistieke proces volledig geïntegreerd in de automatisering van Van Gils Fashion. Hierdoor verloopt de logistiek soepeler en is de betrouwbaarheid in grote mate toegenomen."

"Het succes van dit project is te danken aan de enorme inzet en deskundigheid van het projectteam, bestaande uit key-users bij Van Gils Fashion en experts van it suits IT. Het is een goed lopend partnership, waardoor we het project binnen de tijdslijn en budget hebben kunnen realiseren.à¢â‚¬

Heleen van Offenbeek, Director Microsoft Business Solutions: à¢â‚¬Å“Microsoft is met haar oplossingen en haar partner netwerk bij uitstek de leverancier die verticale markten, zoals fashion, tot in de puntjes kan bedienen."

"De IT omgeving van Van Gils bestaat geheel uit Microsoft Dynamics NAV aangevuld met branche-specifieke functionaliteit. De groothandelsactiviteiten worden ondersteund door itSuitsFashion van onze partner it suits IT en hieraan gekoppeld worden de retail-activiteiten ondersteund door Retailium van onze partner ACA."

"Hierdoor zijn de groothandels- en retailprocessen van Van Gils Fashion volledig geïntegreerd à©n kunnen zij mensen flexibel inzetten in hun twee bedrijfstakken. Met de keuze voor Microsoft Dynamics NAV en de partneroplossingen itSuitsFashion en Retailium heeft Van Gils Fashion een uitstekend passende oplossing, die een solide basis biedt om optimaal te presteren.à¢â‚¬

Over Van Gils Fashion
Van Gils Fashion BV , voorheen Waalwear Men BV, is het fashion thuis van het mannenmodemerk VAN GILS. VAN GILS is opgericht in 1948 en staat bekend om haar geheel eigentijdse en eigenwijze tailored products. Naast Van Gils, levert VAN GILS Fashion ook VAN KOLLEM en PETER VAN HOLLAND. Van Gils Fashion is onderdeel van LOGO International, waar ook WE Fashion, O‘˜Neill, Waalwear Kids en Setpoint deel van uitmaken.

Over itSuitsFashion
itSuitsFashion is Certified for Microsoft Dynamics en de meest gebruiksvriendelijke business management oplossing voor fashionbedrijven. Het geeft mensen in fashionbedrijven de tools en het inzicht dat ze nodig hebben om hun werk goed en snel te kunnen doen. itSuitsFashion is ontwikkeld met input van meer dan 80 manjaren aan expertise en ervaring in Fashion IT. Met deze inbreng kon een volledige kwaliteitsoplossing met een zeer efficiënt ontwikkelingsproces bewerkstelligd worden. Hierdoor is de functionaliteit rijk, de kwaliteit hoog en de investeringskosten laag.

Over it suits IT
it suits IT is specialist in business management oplossingen voor fashionbedrijven. De experts van it suits IT hebben per persoon gemiddeld 16 jaar ervaring in de fashionbranche en het ontwikkelen en implementeren van gespecialiseerde software hiervoor. it suits IT onderscheidt zich door het leveren van een solide software oplossing in combinatie met een hoog service- en expertiselevel. it suits IT is Microsoft Gold Certified Partner.

www.itsuitsit.nl
www.vangils.eu