van Meijl Freriks Belastingen- Administratie- en Advieskantoor heeft per 1 november 2009 een nieuwe vestiging geopend aan Saal van Zwanenbergweg 11 te Tilburg.

Door het openen van dit nieuwe administratiekantoor in Tilburg is Van Meijl Freriks nog beter te bereiken voor de ondernemers uit midden-Brabant. Door de groei van van Meijl Freriks is er een kantoor ontstaan die zowel de kleine als de grote onderneming van alle diensten kan voorzien. Op gebied van loonadministratie, belastingen of bedrijfsadviezen kunnen zij u terzijde staan.

van Meijl Freriks is groot genoeg voor een optimaal advies, maar tegelijk ook klein genoeg voor persoonlijke aandacht binnen een open en betrokken relatie. van Meijl Freriks richt zich voornamelijk op de eenmanszaak, zzp-er en de MKB ondernemingen in de regio Eindhoven en Tilburg. van Meijl Freriks heeft nu zo'n 270 klanten in diverse branches, of het nu om de bouw,detailhandel, horeca, groothandel of zorg gaat, zij kunnen u ten alle tijden van dienst zijn. Ook de particulier kan bij hen terecht voor de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting, er worden hiervoor scherpe tarieven gehanteerd door ervaren en gecertificeerde medewerkers. Van Meijl Freriks is aangesloten bij de federatie van belastingadviseurs het kwaliteitskeurmerk van belastingadviseurs in Nederland.

Van Meijl Freriks werkt met vaste prijsafspraken, All-in, dit geeft een transparantheid wat zeer gewaardeerd wordt door de klant, er komen immers geen vervelende factuurtjes achteraf voor kleine adviezen en telefonische vragen. Hierdoor is van Meijl Freriks laagdrempelig en kan men altijd bij hen binnenlopen zonder dat de "teller" begint te lopen.

van Meijl Freriks is de specialist voor de ZZP-er en kleine MKB ondernemingen, persoonlijke aandacht en belofte telt !

Mocht u geïnteresseerd zijn in de dienstverlening, kunt u altijd contact opnemen met de adviseurs van van Meijl Freriks in Tilburg en Eindhoven. Zie ook www.vanmeijlfreriks.nl

Website: http://www.vanmeijlfreriks.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular