Van Oordt PortionPack viert in 2009 het 275-jarig jubileum
Heel het jaar feestelijke activiteiten voor afnemers, relaties en personeel

Oud-Beijerland, 12 februari 2009 In 2009 is het 275 jaar geleden dat Van Oordt PortionPack door Hendrik van Oordt werd opgericht om suiker te bewerken dat door de VOC werd geïmporteerd. Inmiddels is het bedrijf onderdeel van PortionPack Europe Holding B.V. met als moedermaatschappij de grootste suikerproducent in Europa Sà¼dzucker Mannheim en heeft het zich ontwikkeld tot dà© specialist in portieverpakkingen. Van Oordt PortionPack, bestaande uit de vestigingen Oud-Beijerland en Landgraaf, viert het jubileum dit jaar samen met de mensen die belangrijk zijn voor het bedrijf. Afnemers, relaties en personeel gaan delen in de feestvreugde.

Prijzen winnen met Van Oordt producten
Alle afnemers van Van Oordt kunnen in 2009 profiteren van het jubileum. Vanaf maart wordt een selectie van Van Oordt artikelen voorzien van actiestickers die ieder een unieke actiecode bevatten. In totaal zijn dit 200.000 dozen. Met het invullen van deze code op www.vanoordt275.nl maakt iedere afnemer kans op een prijs.
Er worden 1000 prijzen weggegeven, waaronder de hoofdprijs, een reis ter waarde van à¢à¢â‚¬Å¡¬ 1.000,-- en 10 geheel verzorgde weekenden ter waarde van à¢à¢â‚¬Å¡¬ 275,--. De dozen zijn te vinden bij de meeste groothandels, waaronder Deli XL, Hanos, Kruidenier, Sligro, etc.

De eerste editie van de Van Oordt Foodservice Regatta
Naast de jubileumactie op de producten hebben 200 relaties in de Foodservice branche van Van Oordt onlangs flessenpost ontvangen. Dit is een uitnodiging voor de eerste editie van de Van Oordt Foodservice Regatta die ter gelegenheid van het lustrum in het leven is geroepen. Op 11 juni 2009 zullen de gasten deelnemen aan deze informele en sportieve zeilrace met meer dan 40 schepen.

Personeel viert mee
Het hart van Van Oordt zit volgens de directie à¢â‚¬à…“niet alleen in het logo maar ligt ook bij het personeel. Daarom worden ook alle 230 medewerkers en hun partners in juni tijdens een personeelsuitje in het zonnetje gezet.

MVO en biologisch
Van Oordt PortionPack produceert ook biologische en fairtrade suiker en heeft een groeiend assortiment biologische producten. In 2009 introduceert de jubilaris een volledig afbreekbare verpakking. Ook wordt er voortdurend onderzoek gedaan naar duurzaam produceren en vermindering van afvalstromen.

Over Van Oordt PortionPack:
Van Oordt PortionPack is met de twee bedrijven in Nederland onderdeel van PortionPack Europe Holding B.V. dat in totaal uit 9 internationale bedrijven bestaat. Hierdoor is brede en kwalitatieve hoogwaardige expertise mogelijk. Van Oordt produceert en verkoopt portieverpakkingen onder het Van Oordt merk, maar voor veel relaties ook onder Private Label , waaronder bekende grote merken. Hiernaast worden ook nog andere merken vermarkt, waaronder bekende A-merken als Mentos, Nutella, Frutesse en Langnese. Van Oordt PortionPack opereert in de Out of Home markt, de industriële markt, retail en promotiemarkt en werkt samen met A-merk fabrikanten die gebruik maken van de expertise en slagkracht van Van Oordt Portion Pack in de Out of Home markt.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.

Voor meer informatie over dit persbericht en het opvragen van een interview met CEO Gerard Nota en Directeur Nederland Aad Dorleijn:
HarverPro Interactieve Communicatie en PR
Harriet Verhoeven
0348-560 731
[email protected]

Voor meer informatie over Van Oordt of over het 275 jarig bestaan:
Tine Arkenbout
0186 630 799
[email protected]