(Persbericht) Vanaf 8 januari spectaculaire kortingen bij Pin High Golftravel

Super deals tijdens vijfde editie Pin High Crazy Days

Hoofddorp, 4 januari 2011

Op zaterdag 8 januari gaan om stipt 0.00 uur de Pin High Crazy Days van start. Tijdens deze vijfde editie biedt Pin High Golftravel opnieuw een week lang voordelige golfreizen aan naar talloze bestemmingen, waaronder Spanje, Portugal, Marokko, Egypte en Thailand. Golfliefhebbers kunnen tijdens de Crazy Days, tussen 8 en 16 januari, op de website van Pin High Golftravel hun reis naar keuze boeken waarbij de kortingen kunnen oplopen tot € 450,- per persoon. De eerste 100 boekers krijgen bovendien een cadeaubon van € 25,- te besteden in de nieuwe Pin High webshop en maken kans op een golfweekendje weg in de zomer. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl

Vijfde editie Pin High Crazy Days
De vijfde editie van de Pin High Crazy Days gaat op 8 januari van start. Vanaf stipt 0.00 uur kunnen golfliefhebbers hun hart weer ophalen en met hoge korting een golfreis naar keuze boeken. Het aanbod van golfbestemmingen tijdens de Crazy Days is zeer divers en de kortingen kunnen oplopen tot wel € 450,- per persoon. Onder andere reizen naar Spanje, Portugal, Marokko, Egypte en Thailand behoren tot de mogelijkheden. De reizen kunnen zo lang de voorraad strekt worden geboekt op de website van Pin High Golftravel. Op zondag 16 januari om 23.59 uur zijn de Crazy Days weer ten einde.

Jean-Paul Jansen, operationeel directeur Pin High Golftravel: à¢â‚¬Å“De Pin High Crazy Days zijn inmiddels een bekend fenomeen geworden in de Nederlandse golfwereld. Ook tijdens deze vijfde editie gaan we weer flink stunten met de prijzen van onze golfreizen. In samenwerking met diverse sterrenhotels bieden we een groot aantal arrangementen zeer voordelig aan. We roepen golfliefhebbers wel op om er snel bij te zijn, want de ervaring leert inmiddels dat de aanbiedingen erg snel vergeven zijn!à¢â‚¬, aldus Jansen.

Cadeaubon voor eerste 100 boekers
Ter gelegenheid van de vijfde editie worden de eerste 100 golfliefhebbers die hun reis boeken tijdens de Pin High Crazy Days beloond met een cadeaubon ter waarde van € 25,-. Deze is te besteden in de Pin High webshop, waar u allerlei golfartikelen kunt bestellen. Bovendien maken alle boekers tijdens de Crazy Days kans op een golfweekendje weg in de zomer.

Over Pin High Golftravel
Pin High Golftravel is al 21 jaar de nummer 1 in golfreizen en marktleider in Nederland. Met een veelzijdig aanbod, een hoge servicegraad en een unieke prijs-kwaliteitverhouding gaan jaarlijks tienduizenden golfliefhebbers op reis met Pin High. Pin High is een dochteronderneming van ANWB en partner van FOX Vakanties, Pharos Reizen, Travelhome en SNP Natuurreizen. Voor meer informatie zie www.pinhigh.nl.

- EINDE PERSBERICHT