(Persbericht) Sterk in arbeidsrecht
vanderwoude&vanderwoude

Heerenveen Deskundig, daadkrachtig en betrokken, dat zijn de zussen vanderwoude&vanderwoude, beiden al jaren specialist in het arbeidsrecht. Op 1 september zijn zij van start gegaan met een voor Noord-Nederland uniek concept in het arbeidsrecht. Vanderwoude&vanderwoude biedt werkgevers een totaalpakket aan diensten. Juridisch advies, rechtsbijstand en procederen behoort tot haar standaardpakket. Daarnaast is zij ook de sparringpartner voor werkgevers om arbeidsrechtelijke problemen te voorkomen. Door een preventieve arbeidsrechtelijke check kan een bedrijf veel geld besparen. De door vanderwoude&vanderwoude ontwikkelde praktijkspecials sluiten hier weer naadloos op aan en maken het pakket compleet.
Ook werknemers kunnen bij vanderwoude&vanderwoude terecht met al hun arbeidsvragen over onder andere ontslag, loongeschillen en problemen bij ziekte. Met hun jarenlange ervaring kennen zij alle ins en outs van het arbeidsrecht om werknemers optimaal bij te staan.
Bij vanderwoude&vanderwoude staat de klant voorop: heldere communicatie, geen formaliteiten en een persoonlijk contact. De scherpe uurtarieven maken hen aantrekkelijk voor iedereen die in aanraking komt met het arbeidsrecht.
Met hun daadkrachtige aanpak en no-nonsense mentaliteit is vanderwoude&vanderwoude het adres voor al uw arbeidszaken. Kijk op www.vanderwoudevanderwoude.nl voor meer informatie, zoals een gratis online advies.