(Persbericht) vanPuffelen, Reclame Buiten is 7 september jl. met de merk010-award uitgeroepen tot het ´sterkste small businessmerk‘˜ van Rotterdam. Ruim à©à©n maand lang kon er door ondernemers gestemd worden op 50 sterke Rotterdamse merken. De verkiezing werd georganiseerd door ´Merkadviesbureau MerketingVisie‘˜. à¢â‚¬Å“Voor alle geselecteerde merken geldt dat mensen deze merken in hun hart hebben geslotenà¢â‚¬zegt Guido David.

In totaal hebben ruim 600 bedrijven hun stem uitgebracht waarbij twaalf procent van de uitgebrachte stemmen naar vanPuffelen, Reclame Buiten (www.reclamebuiten.nl) ging. ´Goed zichtbaar, nooit opdringerig‘˜en ´Gevoel voor de stad, een moderne visie met traditionele middelen‘˜ luidde enkele reacties.

Nummer twee werd StartMeUp, een platform van startende bedrijven en als derde eindigde Grand Cafà© Engels, de gastheer van de uitreiking gisteravond. Opvallend is dat de bedrijven die hoog eindigden niet alleen werden herkend als merk dat kwaliteit levert, maar ook als merk met een heel sterk, eigen karakter.