Steeds meer huiseigenaren kunnen hun hypotheek niet meer betalen. Het aantal geregistreerde betalingsachterstanden is het laatste kwartaal fors toegenomen. De verwachting is zelfs dat de komende twee jaar 140.000 huiseigenaren in de problemen komen. Hier wil online veilinghuis Vastgoed-Auctions.nl wat aan gaan doen.

Snelle oplossing
Wanneer een huiseigenaar in de problemen zit, kan hij zijn woning vrijwillig laten veilen door Vastgoed-Auctions.nl. Hierdoor is het mogelijk een snelle verkoop te realiseren tegen een zo hoog mogelijke opbrengst. Bij een vrijwillige online veiling zal de opbrengst fors hoger liggen dan bij een gedwongen veiling. Tevens kan een vrijwillige veiling veel eerder ingezet worden, zodat ook de achterstanden kleiner zullen zijn.

Aanbod
Vastgoed-Auctions.nl gaat woningen van huiseigenaren die aantoonbaar betalingsproblemen hebben kosteloos op de veiling plaatsen. Hiermee schiet zij deze steeds groter wordende groep te hulp. Alle publicatie,- en verkoopkosten neemt het bedrijf voor haar rekening. De veilingkosten worden pas achteraf verrekend met de opbrengst van de woning.

Bemiddeling
à¢â‚¬à…“Wij nemen het hele verkooptraject voor onze rekening en treden in contact met de geldverstrekker om zo snel tot overeenstemming te komen over de verkoopopbrengst. Hierdoor zijn wij in staat om snel resultaat te boeken en wordt voorkomen dat er een nog grotere betalingsachterstand ontstaat aldus Vanessa Stevens van Vastgoed-Auctions.nl.

Huiseigenaren die hun woning ter veiling aan willen bieden kunnen contact opnemen met Vastgoed-Auctions.nl B.V. op telefoonnummer 0412-85 12 18 of per e-mail [email protected]. Op www.vastgoed-auctions.nl treft u meer informatie aan.

Website: http://www.vastgoed-auctions.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular