Vastgoed-Auctions.nl trekt van leer tegen Bieden en Wonen

Oss, 11 december 2009- Bieden en Wonen beweert nog altijd de eerste in de markt te zijn met deze succesvolle verkoopmethode, dat is niet correct, aldus Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl. Hij reageert hiermee op de berichtgeving van zijn collega veilingbedrijf. Zij zijn wel de eerste die het gekopieerd hebben, dit is overigens eenvoudig te controleren door de datum van registratie bij SIDN. Bieden en Wonen is ruim een jaar later met veel tam tam begonnen. Ook toen al werd verteld dat ze de eerste waren. Zou het dan misschien kunnen dat ze dat niet wisten? Nou, dat is niet mogelijk. Eind 2007 is er een presentatie gehouden bij de heren Schrà¶der en Muller en de toenmalige directie van Vastgoed-Auctions.nl. Zogenaamd onder het mom een eigen vastgoedproject te slijten. Een en ander is gewoon letterlijk gekopieerd dus zo innovatief zijn de heren niet.

Vastgoed-Auctions.nl is sinds begin 2007 actief met dit concept en heeft daardoor de meeste ervaring op kunnen doen, dit heeft geleidt tot een optimaal en transparant systeem tegen de laagste veilingkosten.
Ook de makelaar kan bij Vastgoed-Auctions.nl goed terecht. Vastgoed-Auctions.nl werkt met een zogenaamd veilingabonnement. Hiermee kan de makelaar onbeperkt woningen ter veiling aanbieden. Dus geen entreefee, geen jaarlijkse licentiefee en zeker geen onzinnige kostbare opleiding tot certificering. Daarnaast betaald Vastgoed-Auctions.nl voor iedere verkochte woning op de veiling een fee van € 250,- excl. btw per woning. De makelaar verdient zijn abonnement dus snel terug en krijgt hiermee een extra bron van inkomsten.

Funda
Vastgoed-Auctions.nl heeft ook een overeenkomst met Funda zodat de makelaar zijn woning als veilingobject kan aanmelden. Hierdoor kan hij nog meer de aandacht op een woning vestigen en kan de woningzoeker de veilingpanden makkelijk vinden

Wanneer de makelaar gebruik wil maken van een succesvol veilingplatform, kan hij het beste een samenwerking aangaan met de eerste de beste, Vastgoed-Auctions.nl dus . Hier betaalt hij de laagste abonnementskosten, krijgt een fee voor iedere verkochte woning via de veiling en is zijn klant geen veilingkosten verschuldigd. Hierdoor is deze innovatieve verkoopmethode voor al zijn klanten bereikbaar!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular