(Persbericht) Eindhoven, 2 november 2011 VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net, heeft Dennis Smit (39) aangesteld als solutions architect. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de uitbreiding van het portfolio van VDD IQware met nieuwe softwaretoepassingen. Hierbij ligt de nadruk op het verder ontwikkelen van de oplossingen op het gebied van Business Process Management (BPM) en Case Management. Doel is om met de producten van VDD IQware optimale ondersteuning te realiseren in de werkprocessen van kenniswerkers.

Dennis begon zijn carrià¨re als officier bij de Koninklijke Luchtmacht. Gedurende zijn functie als Officier Geleide Wapens studeerde hij Technische informatica. Na deze hbo-opleiding werkte Dennis als BPM-specialist in diverse rollen bij COSA BV, waardoor hij veel ervaring op het gebied van bedrijfsprocesautomatisering opdeed.

Dennis over zijn nieuwe functie: à¢â‚¬Å“Als solution architect bij VDD IQware kan ik me volledig wijden aan het verder ontwikkelen van de BPM- en Case Management-functionaliteit binnen Hyarchis.Net. Case Management is in principe niet nieuw, maar met name binnen financiële instellingen en de lokale overheid is er pas de laatste jaren meer vraag naar ontstaan. De klant en zijn vraag, oftewel de casus, staan nu ook in deze branches steeds vaker centraal en aan de basis van een proces, en niet het document. Dit vraagt om anders ingerichte processen en meer allround inzetbare kenniswerkers. Aan mij de taak om Hyarchis.Net van de juiste functionaliteiten te voorzien om organisaties daarbij optimaal te ondersteunen.à¢â‚¬

------------------

Bijschrift bij afbeelding: Dennis Smit, solution architect bij VDD IQware

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, gebaseerd op Microsoft.Net technologie. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren.
VDD IQware is actief in de financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, accountancy, zorg en welzijn en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Business Process Management, Invoice Processing, Document Composition, E-mail Management, Records Management, Web Content Management en Contract Management. Meer informatie op www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035 5822730
[email protected]