(Persbericht) Eindhoven, 6 juni 2011 VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net heeft twee nieuwe consultants aangesteld voor de ondersteuning van het volledige adviestraject, van pre-sales tot project- en after-sales advisering. De uitbreiding van het team consultants ligt in lijn met de groei van VDD IQware en het toenemend aantal projecten. Benny van den Heuvel en Erwin van den Broek bieden kennis en ondersteuning bij de toepassing van Hyarchis.Net en het optimaliseren van bedrijfskritische processen.

Benny van den Heuvel (37) deed onder meer ervaring op bij EduContract, ontwikkelaar van informatiesystemen. Daar was hij als software engineer en projectleider betrokken bij alle facetten van softwareontwikkeling. Vervolgens adviseerde hij als documentspecialist bij Ricoh bedrijven over factuurverwerking en documentoplossingen. à¢â‚¬Å“De rol van consultant in een adviestraject is erg belangrijk. Zeker als je te maken krijgt met complexe systemen en processen is duidelijke communicatie van essentieel belang. Die visie vond ik terug bij VDD IQware. De rechtstreekse benadering en korte lijnen spraken mij meteen aan. Daarnaast is Hyarchis.Net een veelomvattend en breed inzetbaar product. Dat stelt me in staat om me op veel facetten binnen het domein van documentbeheer verder te ontwikkelen.à¢â‚¬

Erwin van den Broek (24) brengt door zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven nieuwe kennis mee op het gebied van informatiesystemen en procesoptimalisatie. De technische en functionele mogelijkheden van Hyarchis.Net leert hij on-the-job. à¢â‚¬Å“Wat ik tijdens mijn studie al merkte, is dat digitalisering al lang geen doel op zich meer is. Ook in de praktijk wordt nu duidelijk dat het bedrijven gaat om het gebruik en de meerwaarde van digitale documenten in hun bedrijfsprocessen. Bij ECM zal de nadruk dan ook steeds meer komen te liggen op de integratie tussen de verschillende digitale documenten en de integratie van die documenten binnen de al aanwezige informatiearchitectuur. Bij VDD IQware kan ik mijn kennis in de praktijk brengen en krijg ik alle kansen om mij verder te ontwikkelen als allround ECM-consultant.à¢â‚¬

------------------

Over VDD IQware
VDD IQware, opgericht in 1985, is de Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management systeem Hyarchis.Net, gebaseerd op Microsoft.Net technologie. Hyarchis.Net zorgt voor de digitale opslag en verwerking van alle papieren- en digitale documenten. Met Hyarchis.Net en de ondersteunende diensten van VDD IQware kunnen organisaties de kwaliteit van bedrijfskritische processen optimaliseren en een hogere productiviteit per werknemer realiseren.

VDD IQware is actief in de financiële en zakelijke dienstverlening, overheid, accountancy, zorg en welzijn en projectgeoriënteerde sector. Hyarchis.Net bestaat uit de bouwstenen: Document Management, Business Process Management, Invoice Processing, Document Composition, E-mail Management, Records Management, Web Content Management en Contract Management. Meer informatie op www.hyarchis.net.

Meer informatie:
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035 5822730
[email protected]