Sectorbrede inschrijvingen voor Holland Hospitality Outlook 2009

Binnen enkele dagen zijn er (ondanks de vakantieperiode) ruim 100 inschrijvingen binnengekomen voor het branche initiatief 'Holland Hospitality Outlook 2009'. Tijdens deze unieke samenwerking tussen o.a. NBTC, Global Refund, Horwath HTL, KHN, Recron, Schiphol & VVV Nederland zullen genoemde partijen op donderdag 14 mei hun visie geven op de meest recente economische ontwikkelingen in de branche.

Stand van zaken in à©à©n middag duidelijk!
Aan de hand van de laatste cijfers en inzichten wordt de actuele stand van zaken binnen de gastvrijheidbranche in à©à©n middag duidelijk. Aan de orde komen o.a. de ontwikkeling met betrekking tot de consumentenbestedingen, boekingspatronen, aankomsten uit- en ontwikkelingen in het buitenland. Ook zullen de bezettingsgraden en verwachtingen binnen de diverse deelsectoren (waaronder hotels, restaurants, attractieparken, musea, vakantieparken etc) worden toegelicht en zal er ingegaan worden op genomen (landelijke) acties en campagnes. In het tweede deel van het programma zal o.l.v. de 'DebatAcademie' met een twintigtal 'kopstukken' en de aanwezigen gedebatteerd wordt over de verschillende aannames, visies en voorziene oplossingen.

Agenda vrijmaken voor middag 14 mei!
"Ondanks de vakantieperiode realiseert de gastvrijheidbranche zich gelukkig wat een unicum de bijeenkomst van 14 mei a.s. is. Ik raad iedere 'op actualiteit sturende' professional in de Nederlandse Gastvrijheidbranche dan ook aan zijn/ haar agenda vrij te maken voor deze middag. Nergens anders is de actuele stand van zaken binnen onze branche zo compact & compleet te vinden. Daarnaast is de bijeenkomst voor een ieder die binnen onze branche actief is toegankelijk." aldus Hans Poortvliet, managing director van initiatiefnemer HSMAI Nederland.

Voor wie : Iedere 'op actualiteit sturende' professional in de Nederlandse Gastvrijheidbranche.
Wanneer : Donderdag 14 mei 2009
Waar : Staatscircus van Moskou, Uitgeest
Hoe laat :14.00 - 17.15 uur (+ afsluitende netwerkreceptie). Ontvangst vanaf 13.30 uur.
Kosten : à¢à¢â‚¬Å¡¬25,- p.p. (inclusief: de actuele stand van zaken, heldere visies van prominente marktpartijen, een prikkelend debat met opiniemakers, koffie/ thee en netwerk/ discussieborrel)

Inschrijven : Via www.hospitalityoutlook.nl

Dit programma is geïnitieerd door: HSMAI Nederland

In co-creatie met: Global Refund, Horwath HTL, KHN, NBTC, Recron, Schiphol en VVV Nederland

Mede mogelijk gemaakt door: Heuvelman sound & vision (Audio Visueel), Parthen (Registratie) en TSI Solutions (DebatAcademie)

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular