Genderen, 10 september 2008

à¢â‚¬Å“Te veel managers worden gedreven door angst en onzekerheid, waardoor hun afdeling niet floreert en hun onderneming niet groeit. Ze schreeuwen al jaren dat er nieuwe, meer diepgaande benaderingen in hun training en coaching nodig zijn, maar zodra je deze dan aanbiedt vertonen ze een door angst gedreven onvermogen om de zo vurig begeerde diepere paden te bewandelenà¢â‚¬, aldus Joop Korthuis, een in de Verenigde Staten wonende Nederlandse onderzoeker, trainer/coach en auteur.

In zijn nieuwste boek Het Management Support Plan laat Korthuis het bedrijfsleven kennis maken met, naar hij zegt, à¢â‚¬Å“de volgende stap in bedrijfstraining en coachingà¢â‚¬, onder de naam Progressive Mental Alignment® (PMA).

Betere prestaties en relaties
De PMA techniek is oorspronkelijk door Korthuis in zijn holistische, geneeskundige praktijk ontwikkeld om mensen van hun angsten, depressies en psychosomatische klachten af te helpen. Al snel bleek zijn techniek een opmerkelijk positief effect te hebben op het algehele presteren van de mens en op de kwaliteit van hun relaties. à¢â‚¬Å“De samenwerking met je collega´s, managers en leveranciers en het behalen van successen in de verkoop berust op niets anders dan het opbouwen van positieve relatiesà¢â‚¬, aldus Korthuis. Al snel bestond zijn werk dan ook uit het trainen en coachen van ondernemers, managers en verkopers.

Geen terugval in oude patronen
De PMA techniek berust op door Korthuis ontdekte, neurofysiologische stoorzenders in ons onderbewuste die op vervelende wijze onze emoties, overtuigingen, beslissingen en gedrag saboteren. De PMA techniek is door hem ontwikkeld om deze stoorzenders op te sporen, waarbij hun storende kracht wordt getransformeerd in positieve, motiverende energie en innerlijke rust. Zodra de stoorzenders eenmaal zijn getransformeerd zullen ze nooit meer in staat zijn als energie- en humeurverstoorders op te treden. Omdat dit transformeren een eenmalig proces is, zonder de noodzaak tot herhaalde conditionering, komt het welbekende terugvalfenomeen in het oude gedrag niet voor. PMA leert je namelijk geen nieuwe, moeilijk toepasbare gedragspatronen aan, maar ontdoet je van bestaande stoorzenders die je gezonde gedragspatronen verzieken.

De stap in het onbekende
PMA is een voor velen nog onbekende benadering. Het is voor krachtige leiders die de moed hebben om vernieuwende wegen te bewandelen. In zijn nieuwste boek Het Management Support Plan laat hij de alledaagse praktische toepassing van PMA zien voor ondernemers, managers en verkopers. Korthuis heeft geen enkele twijfel dat de PMA techniek in de nabije toekomst vormend zal blijken te zijn voor ondernemingen waar visionaire managers geen angst hebben voor het bewandelen van nieuwe, onbekende wegen naar succes. Hij wil dan ook alle vooruitstrevende managers graag een gratis exemplaar toesturen van zijn SuccesLijst, gekoppeld aan de door hem ontwikkelde PMA zelfhulptechniek, zodat zij alvast zelf een voorproefje kunnen ervaren van de kracht van PMA.

Voor meer informatie zie: www.pmainstituut.nl

Het Management Support Plan en andere boeken van Joop Korthuis zijn o.a. te bestellen via: www.breinboeken.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular