(Persbericht) Utrecht, 14 februari 2011 - In Nederland stelt 30% van de ondernemers zich met enige regelmaat de vraag of hij nog wel vanuit de juiste rechtsvorm opereert. Dit blijkt uit een onderzoek van VRB Belastingadviseurs onder 500 ondernemers.

Veel ondernemers stellen zich de vraag of zij hun onderneming moeten omzetten naar een BV. Voor de meeste ondernemers wordt deze vraag om over te stappen naar een BV ingegeven door het willen besparen van belasting en het wegnemen van risico‘˜s.

Ondernemers die voornemens zijn hun onderneming om te zetten naar BV, komen om dit te laten verzorgen, in aanraking met een aantal disciplines (fiscalist, notaris, accountant). Met de VRB Bedrijfsinbreng heeft VRB Belastingadviseurs al deze disciplines samengebracht in à©à©n product tegen een vast tarief. Met dit specialisme en deze dienstverlening is VRB Belastingadviseurs uniek in Nederland.

Ondernemers die meer willen weten over de VRB Bedrijfsinbreng kunnen kijken op de website van VRB Belastingadviseurs (www.vrbadvies.nl) en zijn welkom voor een kosteloos kennismakingsgesprek op een van de kantoren van VRB Belastingadviseurs.