Bespaar het milieu à¨n uw portemonnee!

Naast decoratieve LED-verlichting komt TRILUX nu ook met functionele LED-verlichting voor o.a. kantoortoepassingen; de Inperla LED downlight. Tot voor kort was LED-verlichting niet efficiënt genoeg om in een werkomgeving toegepast te worden. Dankzij het gebruik van nieuwe technieken is dit echter verleden tijd. Mede door de lange levensduur en het lage energieverbruik biedt de Inperla LED een zuinige en milieuvriendelijke vorm van algemene verlichting.

Diverse toepassingen

De krachtige lichtstroom en perfecte lichtverdeling van de downlight Inperla LED maken een aangename verlichting met minder downlights mogelijk; 4 downlights in een gang van 17 meter lang gebruiken bijvoorbeeld slechts een vermogen van 128 Watt. Ook voor aanvullende verlichting in bijvoorbeeld hotels, restaurants, kantoor- of vergaderruimtes is deze downlight uitermate geschikt.

Voor flexibiliteit bij de lichtplanning is gekozen voor twee uitvoeringen met verschillende lichtrendementen; naast een totale lichtstroom van 2000 lumen kan ook worden gekozen voor een lichtstroom van 1100 lumen.

Buitengewoon design

Aangezien nagenoeg alle accessoires van de reeds bestaande Inperla-serie op het LED-armatuur passen, biedt de armatuur veelzijdige decoratiemogelijkheden. Verschillende kunststof accessoires, afdekglazen en decoratieringen, volledig of deels gematteerd, wit of zilvergrijs, nagenoeg alles is mogelijk. Zo kan men elke ruimte niet alleen voorzien van buitengewone verlichting, maar ook van een buitengewoon design. Ook beschermklasse IP 54 is mogelijk. Ten slotte weet u zelf het beste wat u wilt!

Eenvoudige montage

Niet alleen door de veelzijdigheid en het buitengewone design maakt de downlight indruk, ook de verrassend snelle en eenvoudige montage is uniek. Enkele handelingen volstaan om de armatuur in gebruik te nemen. Zowel het frame, het optische systeem als ook de decoratieve elementen zijn snel en eenvoudig aan te brengen dankzij montageveren en een kliksysteem. Vervolgens volstaat een druk op de knop om Nieuw Licht van TRILUX te beleven.

Efficiënt lichtmanagement

Met TRILUX-lichtbeheer wordt LED-technologie nog efficiënter. Dimbare uitvoeringen worden op een constant niveau gehouden en de aanwezigheidsdetectie schakelt de verlichting pas in wanneer het echt nodig is. Na langere afwezigheid wordt de verlichting automatisch weer uitgeschakeld. De sensoren zijn eenvoudig te installeren en in te stellen.

Maximaal lichtrendement, minimaal stroomverbruik

Naast de ontwikkeling van hoogwaardige, innovatieve en energie-efficiënte armaturen werkt TRILUX dagelijks aan een verdere verbetering van de LED-technologie. Bijvoorbeeld door het temperatuurbeheer verder te optimaliseren, nieuwe hoogefficiënte LED-optieken te ontwikkelen of LED‘˜s van de nieuwste generatie toe te passen. Daarbij streven we voortdurend naar een maximaal lichtcomfort in combinatie met een minimaal stroomverbruik. Nieuw Licht is op die manier niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee!

Vraag ook naar de andere TRILUX Energie-Efficiënte oplossingen, vraag naar Nieuw Licht.