Foodz.nl is in Nederland de meest complete restaurant zoekmachine. Op Foodz.nl kunt u eenvoudig uw restaurant vinden, maar ook beschikbare tafels zien en direct reserveren. Via het landelijke informatienummer 0900-1500 kunt u ook uw restaurant reserveren en worden doorverbonden naar uw favoriete restaurant. Dit is erg handig voor o.a. de (binnenlandse) toerist of zakenman. U kunt zoeken op o.a. keuken, locatie of toeristische attractie.

Uit eten met 10% korting?
Veolia heeft samen met Foodz een leuke actie opgezet. Een combiticket. Dit ticket is geldig in bus en trein van Veolia Transport in Zuid-Limburg (ten zuiden van Echt) en geeft u recht op het vervoer van en naar uw restaurant. De kortingsvoucher van 10% levert u in bij het restaurant.

Reserveer eerst met onderstaande actiecode via www.foodz.nl of 0900-1500 in een van de restaurants in Zuid-Limburg. Ga vervolgens naar www.veolialimburg.nl en selecteer de actie van Foodz.nl.
Onderaan de pagina kunt u een reisdatum kiezen. Doe dit pas als u een definitieve reserveringsbevestiging heeft ontvangen van het restaurant (u kunt niet meer annuleren als u het combiticket eenmaal heeft gekocht). Bij dit ticket krijgt u een kortingsvoucher welke u in moet leveren bij het restaurant. Let op! Uw reservering is alleen geldig in combinatie met deze voucher.

Uw persoonlijke actiecode is : veolia09

U betaald à¢à¢â‚¬Å¡¬ 5,- voor dit ticket. U rekent af via IDeal en daarna kunt u het ticket thuis uitprinten.

Ga naar www.foodz.nl, vind duizenden beschikbare tafels en reserveer direct!

Kijk voor deze speciale actie op Veolia Limburg

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular