Persbericht

Online deals bij Furnies.nl

 

De exclusieve online meubilairwinkel www.furnies.nl heeft een nieuwe actie bedacht. Vanaf vandaag introduceren zij de ´Deal van de Week‘˜, een soort Groupon-actie binnen de eigen website. Iedere week bieden zij een product met een fikse korting aan, die bij genoeg kopers voor deze prijs aangeschaft kan worden. De korting bedraagt minimaal 30 procent op de aankoopprijs, en kan oplopen tot maar liefst 50 procent.

Een unieke deal, vooral omdat bedrijven en webwinkels dit soort acties normaliter uitbesteden aan Groupon. Hiervoor moeten bedrijven en webwinkels een fikse korting geven, waarbij een groot deel van de winst naar Groupon gaat. Veel ondernemingen lopen dus winst mis wanneer ze een deal via Groupon laten verlopen. Furnies.nl houdt de korting daarom in eigen beheer en bepaalt zelf de korting die ze willen geven. De ´Deal van de Week‘˜ is daarbij een unieke actie voor de consument, die een fikse korting op de aankoop krijgt.

Furnies.nl is een online meubilairwinkel die onder andere meubels, kapstokken, spiegels en lampen van diverse merken aanbiedt. Denk hierbij aan dressoirs van het merk Davidi, hanglampen van Massive en kroonluchters. Alle designproducten worden gefabriceerd in Italië en zijn van de beste kwaliteit. Consumenten of organisaties die op zoek zijn naar exclusieve producten voor in huis of op kantoor, zijn bij Furnies.nl aan het juiste adres.

Furnies.nl is opgericht in 2010. Deze jonge organisatie breidt zich in een rap tempo uit. Online bieden zij ongeveer 550 producten aan. Iedere week komen daar 200 producten bij. Innovatie staat bij Furnies.nl bovenaan de lijst, zodat ze altijd voorop lopen. Furnies.nl is opgericht om de drukke consument tijd te besparen bij het kopen van woonartikelen.

 

Noot voor de redactie/organisatie:

Voor vragen over de actie of de webwinkel kunt u contact opnemen met de afdeling persvoorlichting via [email protected] of het telefoonnummer 0150 750 70 94

Furnies.nl B.V.
Meesterstraat 52
2632 BC Nootdorp

www.furnies.nl

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular